Automatisk P-skiva Autoparktime
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Automatisk P-skiva Autoparktime
Gösta Söderberg & Sven Linnman modell 4 designad av Nikolaus Frank.

Automatisk P-skiva Autoparktime

P-skivan som ställer in tiden åt dig
Typ: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Gösta Söderberg & Sven Linnman modell 4 designad av Nikolaus Frank.
  • Ställer in tiden åt dig
  • Slipp onödiga böter
  • Lång batteritid


Automatiska P-skivan Autoparktime är en helautomatisk parkeringsskiva som sköter tidsinställningen åt dig. Med Autoparktime installerad på vindrutan behöver du inte få onödiga böter för att du glömt ställa in p-skivan. 

P-skivan Autoparktime har en avancerad rörelsesensor som känner av när bilen är i rullning. När du hittat en parkering och stått till i 20 sekunder visas först den aktuella tiden. Efter ytterligare 20 sekunder låser den in tiden på den närmsta kommande hel/halvtimme (enligt gällande svenska bestämmelser). Displayen visar sedan denna tid tills att du kör iväg med bilen igen och tiden nollställs efter att bilen har varit i rullning i 20 sekunder.

Datum och tid är förinställt från fabriken och klockan ställer om sig själv till sommar och vintertid. När batterierna behöver bytas efter ca 1,5 till 2 år, blinkar en röd lampa vid körning. Efter batteribyte måste tid och datum åter ställas in.

Autoparktime 3 och Autoparktime 4 fungerar likadant och har samma inbygga funktioner. De har dock olika typer av fästen för vindrutan som sätts fast med dubbelhäftande tejp. Autoparktime 3 har en bygel som du skjuter in den i. Autoparktime 4 har har ett praktiskt magnetfäste som du fäster den mot.

OBS! För bästa vidhäftning bör vindrutan var ren, torr och minst 15 °C grader varm vid montering av fästet. Använd defrostern, en hårtork eller en plastpåse fylld med varmt vatten för att värma rutan på vintern.

Autoparktime uppfyller svenska lagar som gäller för parkering med p-skiva och är bekräftad av Polisen, Q-Park, Europark m fl.

Autoparktime 4 har blivit prisbelönt med Good Design Awards som utdelas av Chicago Museum of Architecture and Design.Kundomdömen (7 st)
Betyg på Automatisk P-skiva Autoparktime i gruppen PRESENTTIPS / Smarta teknikprylar hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!