Adventskalenderhus med lådor och belysning
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Adventskalenderhus med lådor

Fyll den med överraskningar!
Innovatör:
  • Lådor för överraskningar
  • Fint ljus
  • Batteridrift ger fri placering

 

Adventskalender-hus med lådor och LED
Överraska barnen med en kul och dekorativ advetskalender i husform med 23 små lådor och en större att fylla med överraskningar eller godsaker. Julkalendern lyser med 8st LED-lampor och drivs med ström från batterier. Inga kablar eller sladdar att dra och inga kontakter för barnen att bli nyfikna på eller rent av skada sig på. Batteripacket kan gömmas i adventskalenderna bottenplatta.

Julkalendern kan om man vill styras via timer så att den är på i 6 timmar och avstängd i 18. LED-lamporna gör batteritiden extra lång. Kalenderhuset och dess lådor är av trä och målat i fina färger. Huset har 24st mindre numrerade lådor och en större jullåda märkt Christmas.

Lucka 1- 24 (Liten): Längd: 33mm Höjd: 35mm Bredd: 53mm
Christmas: Längd: 125mm Höjd: 35mm Bredd: 53mm

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Adventskalenderhus med lådor i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!