Skosh rengöringstabletter 3-pack

Studenternas innovation!
Spara
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
 • Produktinfo
 • Specifikationer
 • Om innovatören
 • Frågor och svar
  • Miljösmarta rengöringstabletter
  • Välj mellan tre olika varianter och ett mixpaket
  • Förpackning med 3 rengöringstabletter


  Skosh är små miljösmarta rengöringstabletter som du enkelt löser upp i vatten! Efter några minuter är det effektiva rengöringsmedlet redo att användas! De giftfria, veganska och 100% nedbrytbara rengöringstabletterna levereras i 3-pack, vilket ger totalt 1,5 liter rengöringsmedel.

  De miljösmarta rengöringstabletterna gör att du inte behöver köpa nya plastförpackningar varje gång du behöver städa. Tabletterna löser du istället upp i en valfri sprayflaska som du redan har hemma. Du bidrar därmed aktivt till att minska plastavfallet! Du slipper dessutom släpa tunga förpackningar från butiken, då de ändå bara består av vatten som du redan har hemma.

  Fyll sprayflaskan med 500 ml varmt kranvatten och lägg i en tablett. Efter ca 5 minuter (eller när tabletten är helt upplöst) kan du börja att spraya och rengöra ytorna. Rengöringsmedlet bibehåller samma effektivitet åtminstone 6 månader efter att du löst upp tabletten i vatten.

  Rekommenderad dosering är 1 tablett per 500 ml vatten. Det går även bra att lösa upp 2 tabletter i 1 liter vatten osv. Om du önskar en mer koncentrerad vätska går det även bra att lösa upp 1 tablett i 400 ml eller 300 ml vatten.

  Skosh rengöringstabletter finns i tre olika varianter som är anpassade för respektive användningsområde. Tabletterna går även att köpa i en mixad förpackning där en av varje sort ingår. Varje förpackning innehåller 3 tabletter, vilket ger 1,5 liter rengöringsmedel.

  Rengöringstabletterna är tillverkade av giftfria, livsmedelsgodkända och nedbrytbara ingredienser som är skonsamma mot miljön. Tabletternas aktiva substanser är livsmedelsgodkänd citronsyra, natriumvätekarbonat, anjoniska tensider, salter, essentiella oljor och färgämne. För att göra medlet så effektivt som möjligt har tabletterna olika pH-värden som är specifikt anpassade för respektive användningsområde.

  Badrum (3-pack)
  Badrumstabletterna har ett lägre pH-värde för att effektivt ta bort kalk och vattenfläckar. Används till toalett, handfat, badkar, dusch, kakelplattor (porslin, glaserad keramik). Tabletterna doftar fräscht av citrus.

  OBS! Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

  Allrengöring (3-pack)
  Allrengöringstabletterna har ett högre pH-värde och löser effektivt upp fett och olja på diskbänkar (granit, laminat, Corian, Formica), spishällar, spisfläkt, kalekplattor, diskho, rostfritt stål och grillar. Rengöringssprayen lämnar efter sig en blommig doft.

  OBS! Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

  Glas (3-pack)
  De här rengöringstabletternas pH-värde ligger mellan Allrengöring och Badrum. Rengöringsmedlet rengör fönster, glasytor och speglar utan att lämna fläckar. Lämnar en doft som påminner om en uppfriskande havsbris.

  OBS! Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

  Mixförpackning (3-pack)
  Mixförpackningen innehåller en tablett av varje sort. 1 st Badrum, 1 st Allrengöring, 1 st Fönster, glas & spegel. Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

  Skosh rengöringstabletter väger lätt, tar liten plats vid transport och levereras i en återvinningsbar papperspåse. I och med att du endast tillsätter vatten, kan du sluta använda engångsförpackningar av plast och istället återanvända plastflaskor du har hemma. När du använder Skosh rengöringstabletter bidrar du aktivt till att minska användandet av engångsförpackningar av plast.

  Tips! Om du redan har en sprayflaska hemma är det bara att börja använda Skosh på en gång. Saknar du en sprayflaska kan du köpa ett startkit med 2 st rengöringstabletter och Skoshs egna sprayflaska, tillverkad av återvunnen plast. Här köper du startkitet: Skosh rengöringskit ->

  Skosh- studenternas innovation!

  Företaget Skosh startades av studenterna Max, Tom och Simon till följd av en stor innovationstävling på Lunds universitet. Målet med tävlingen var att komma på en idé som bidrar till ett globalt minskande av plastavfall och som minskar användandet av engångsflaskor av plast.

  De insåg snabbt att rengöringsprodukter till hushållet är en stor del av problemet. Dels bidrar engångsförpackningarna till plastavfall, de tar upp onödigt stor plats vid transport och väger onödigt mycket. Dessutom finns huvudingrediensen i rengöringssprayerna, vatten, redan i kranen hemma!

 • Artnr: 13410
  Lagersaldo: 0
  Antal per förpackning: 3 st rengöringstabletter

Vi letar hittar
och testar

Kundomdömen

Kundomdömen

Tack för din recension. Den kommer att visas snart.

Här kan du lämna ett omdöme! Betygsätt på en skala från 0-5 och skriv gärna en kommentar till det betyg du gett. Endast ditt namn kommer att visas som avsändare.


3 Kundomdömen
Aune
2022-05-03
Väldigt bra produkterRekommenderas varmt
Aune
2022-05-02
Så smart, så smidigt, så bra!
Dylan Lindqvist
2022-04-29
Bästa rengöringen, köper gång på gång när det tar slut. Jobbar med städning och använder mig av dessa produkter som är guld värda!

Kanske gillar du också

Sale 19%
Skosh rengöringskit Skosh rengöringskit
Dags att börja städa miljösmart!
150 kr
185 kr
KöpInfo
Nanodukar 4-pack Nanodukar 4-pack
Gör rent med enbart vatten
255 kr
KöpInfo
Universal Allputsmedel Universal Allputsmedel
Universalpastan som ger ett skinande rent hem
fr. 239 kr
KöpInfo
Jan Olof Eriksson Jan Olof Eriksson
Vattenreningstabletter Vattenreningstabletter
Enkel vattenrening hemma och på resan
fr. 159 kr
KöpInfo

Andra köpte även

Minilampa till jackan Minilampa till jackan
Lys upp jackan, väskan eller hundkopplet
22 kr
Köp
Info
Sandra Larsson Sandra Larsson
Hasselbackare Hasselbackare
Skär perfekta hasselbackare
49 kr
Köp
Info
Batteri CR2450, 6-pack Batteri CR2450, 6-pack
Extrabatteri till Värmeljus med timer
65 kr
Köp
Info
Handvärmare återanvändbar Handvärmare återanvändbar
Blir varm snabbt. Kan återanvändas
79 kr
Köp
Info
Joanna Holmgren Joanna Holmgren
Bärbälte Bärbälte
Händerna fria när du plockar bär
375 kr
KöpInfo
Oscar Löwenhielm & Erik von Schoultz Oscar Löwenhielm & Erik von Schoultz
Skaldjurstång Drosselmeyer Skaldjurstång Drosselmeyer
Effektiv skaldjursknäckare
490 kr
KöpInfo
Anna Hägerstedt Anna Hägerstedt
Bakform, balkar i silikon Bakform, balkar i silikon
Flexibel form till fudge, choklad, kola och mycket mer
fr. 289 kr
KöpInfo
Rödcederolja Rödcederolja
Doftar gott av rödcederträ
fr. 169 kr
KöpInfo

Du har nyligen tittat på

Logga in
Välj land