Skosh rengöringstabletter 3-pack

Studenternas innovation!
Spara
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Välj modell
Glas
Glas Allrengöring
 • Produktinfo
 • Specifikationer
 • Om innovatören
 • Frågor och svar
  • Miljösmarta rengöringstabletter
  • Välj mellan tre olika varianter och ett mixpaket
  • Förpackning med 3 rengöringstabletter


  Skosh är små miljösmarta rengöringstabletter som du enkelt löser upp i vatten! Efter några minuter är det effektiva rengöringsmedlet redo att användas! De giftfria, veganska och 100% nedbrytbara rengöringstabletterna levereras i 3-pack, vilket ger totalt 1,5 liter rengöringsmedel.

  De miljösmarta rengöringstabletterna gör att du inte behöver köpa nya plastförpackningar varje gång du behöver städa. Tabletterna löser du istället upp i en valfri sprayflaska som du redan har hemma. Du bidrar därmed aktivt till att minska plastavfallet! Du slipper dessutom släpa tunga förpackningar från butiken, då de ändå bara består av vatten som du redan har hemma.

  Fyll sprayflaskan med 500 ml varmt kranvatten och lägg i en tablett. Efter ca 5 minuter (eller när tabletten är helt upplöst) kan du börja att spraya och rengöra ytorna. Rengöringsmedlet bibehåller samma effektivitet åtminstone 6 månader efter att du löst upp tabletten i vatten.

  Rekommenderad dosering är 1 tablett per 500 ml vatten. Det går även bra att lösa upp 2 tabletter i 1 liter vatten osv. Om du önskar en mer koncentrerad vätska går det även bra att lösa upp 1 tablett i 400 ml eller 300 ml vatten.

  Skosh rengöringstabletter finns i tre olika varianter som är anpassade för respektive användningsområde. Tabletterna går även att köpa i en mixad förpackning där en av varje sort ingår. Varje förpackning innehåller 3 tabletter, vilket ger 1,5 liter rengöringsmedel.

  Rengöringstabletterna är tillverkade av giftfria, livsmedelsgodkända och nedbrytbara ingredienser som är skonsamma mot miljön. Tabletternas aktiva substanser är livsmedelsgodkänd citronsyra, natriumvätekarbonat, anjoniska tensider, salter, essentiella oljor och färgämne. För att göra medlet så effektivt som möjligt har tabletterna olika pH-värden som är specifikt anpassade för respektive användningsområde.

  Badrum (3-pack)
  Badrumstabletterna har ett lägre pH-värde för att effektivt ta bort kalk och vattenfläckar. Används till toalett, handfat, badkar, dusch, kakelplattor (porslin, glaserad keramik). Tabletterna doftar fräscht av citrus.

  OBS! Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

  Allrengöring (3-pack)
  Allrengöringstabletterna har ett högre pH-värde och löser effektivt upp fett och olja på diskbänkar (granit, laminat, Corian, Formica), spishällar, spisfläkt, kalekplattor, diskho, rostfritt stål och grillar. Rengöringssprayen lämnar efter sig en blommig doft.

  OBS! Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

  Glas (3-pack)
  De här rengöringstabletternas pH-värde ligger mellan Allrengöring och Badrum. Rengöringsmedlet rengör fönster, glasytor och speglar utan att lämna fläckar. Lämnar en doft som påminner om en uppfriskande havsbris.

  OBS! Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

  Mixförpackning (3-pack)
  Mixförpackningen innehåller en tablett av varje sort. 1 st Badrum, 1 st Allrengöring, 1 st Fönster, glas & spegel. Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

  Skosh rengöringstabletter väger lätt, tar liten plats vid transport och levereras i en återvinningsbar papperspåse. I och med att du endast tillsätter vatten, kan du sluta använda engångsförpackningar av plast och istället återanvända plastflaskor du har hemma. När du använder Skosh rengöringstabletter bidrar du aktivt till att minska användandet av engångsförpackningar av plast.

  Tips! Om du redan har en sprayflaska hemma är det bara att börja använda Skosh på en gång. Saknar du en sprayflaska kan du köpa ett startkit med 2 st rengöringstabletter och Skoshs egna sprayflaska, tillverkad av återvunnen plast. Här köper du startkitet: Skosh rengöringskit ->

  Skosh- studenternas innovation!

  Företaget Skosh startades av studenterna Max, Tom och Simon till följd av en stor innovationstävling på Lunds universitet. Målet med tävlingen var att komma på en idé som bidrar till ett globalt minskande av plastavfall och som minskar användandet av engångsflaskor av plast.

  De insåg snabbt att rengöringsprodukter till hushållet är en stor del av problemet. Dels bidrar engångsförpackningarna till plastavfall, de tar upp onödigt stor plats vid transport och väger onödigt mycket. Dessutom finns huvudingrediensen i rengöringssprayerna, vatten, redan i kranen hemma!

 • Artnr: 13410
  Lagersaldo: 0
  Antal per förpackning: 3 st rengöringstabletter

Vi letar hittar
och testar

Kundomdömen

Kundomdömen

Tack för din recension. Den kommer att visas snart.

Här kan du lämna ett omdöme! Betygsätt på en skala från 0-5 och skriv gärna en kommentar till det betyg du gett. Endast ditt namn kommer att visas som avsändare.


3 Kundomdömen
Aune
2022-05-03
Väldigt bra produkterRekommenderas varmt
Aune
2022-05-02
Så smart, så smidigt, så bra!
Dylan Lindqvist
2022-04-29
Bästa rengöringen, köper gång på gång när det tar slut. Jobbar med städning och använder mig av dessa produkter som är guld värda!

Kanske gillar du också

Sale 19%
Skosh rengöringskit Skosh rengöringskit
Dags att börja städa miljösmart!
150 kr
185 kr
KöpInfo
Nanodukar 4-pack Nanodukar 4-pack
Gör rent med enbart vatten
245 kr
KöpInfo
Universal Allputsmedel Universal Allputsmedel
Universalpastan som ger ett skinande rent hem
fr. 200 kr
KöpInfo
Sale 15%
Jan Olof Eriksson Jan Olof Eriksson
Vattenreningstabletter Vattenreningstabletter
Enkel vattenrening hemma och på resan
fr. 135 kr
fr. 159 kr
KöpInfo

Andra köpte även

Vakuumpåsar för kläder, kuddar & täcken Vakuumpåsar för kläder, kuddar & täcken
Spara plats och packa platta paket
fr. 59 kr
KöpInfo
Repfri skrubbduk Repfri skrubbduk
Tar bort de svåraste fläckarna
35 kr
Köp
Info
Elastiska skosnören Elastiska skosnören
Perfekt för kängor, löpskor & sneakers
50 kr
KöpInfo
Värmeljus med timer, 2pack Värmeljus med timer, 2pack
Varmvit mysbelysning
49 kr
Köp
Info
Nedbrytbar avfallspåse, 20 liter Nedbrytbar avfallspåse, 20 liter
20-pack 100% nedbrytbara påsar
34 kr
Köp
Info
Solcellsladdad ljusslinga Solcellsladdad ljusslinga
Slinga med 50 lampor för balkong eller trädgård
119 kr
Bevaka
Solcellslampan Little Sun Solcellslampan Little Sun
5 timmar i solen ger upp till 50 timmars ljus
269 kr
Köp
Info
Nedbrytbara fryspåsar Nedbrytbara fryspåsar
Ersätter dina vanliga fryspåsar
45 kr
KöpInfo

Du har nyligen tittat på

Sale 24%
Skosh rengöringstabletter 3-pack Skosh rengöringstabletter 3-pack
Studenternas innovation!
60 kr
79 kr
KöpInfo
Logga in

Are you in the right place?

Välj land