Vikbart ställ för smartphones och läsplattor
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Vikbart ställ

Litet och praktiskt ställ till din telefon och surfplatta
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Stativ för telefon och surfplatta
  • Viks ihop och blir platt
  • Enkelt att ta med

Det här vikbara stället är ett superlätt och stabilt ställ för din mobil eller surfplatta. Stället står stadigt på plana ytor och den behändiga storleken gör att du enkelt kan vika ihop det och ta med på resan.

Vik ut ställets två armar och ställ ner mobilen i urgröpningarna på respektive arm. Urgröpningarna vinklar upp din enhet något och ger en bekväm vinkel för att se på film, ringa videosamtal eller läsa nyheter från din mobil eller surfplatta. Ställets urgröpningar är dessutom tillräckligt breda för att även få plats med de flesta skydd till mobil och surfplattor.

Stället väger endast 20 gram och är perfekt att ta med i jackfickan eller handväskan så att du alltid har ett bra och stabilt ställ med dig.
Kundomdömen (13 st)
Betyg på Vikbart ställ i gruppen PRESENTTIPS / Present under 100 kronor hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!