Uppvärmd sittdyna Heather
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Uppvärmd sittdyna
Emma Hällström

Uppvärmd sittdyna

Enkel att ta med, värm upp via USB
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Värms upp via USB
  • 100% ullfilt
  • Får plats i handväskan


Sittdynan Heather är en USB-driven sittdyna i ullfilt som håller dig varm hela dagen. Sittdynan värmer både rumpan och ryggslutet och är perfekt att använda på kontorsstolen eller på uteserveringens kalla stol.

Dynan kan användas på torra underlag och är perfekt att använda hemma, i bilen, på kontorsstolen eller på caféet. Sittdynan är tillverkad av ullfilt som gör den naturligt varm och skön att sitta på. När du dessutom kopplar in den i ett USB-uttag blir hela sittdynan kroppstempererad och hjälper dig att hålla värmen.

Eftersom sittdynan drivs via USB och kan den användas överallt där det finns ett 2 ampere USB-uttag. Du kan koppla in den i datorn, bilen, i en powerbank eller i vägguttaget med en USB-laddare (köps separat). Med sittdynan och en powerbank (extrabatteri) med i väskan har du alltid tillgång till en varm och skön dyna att sitta på.

Sittdynan blir kroppstempererad och hjälper dig att hålla värmen utan att det blir för varmt. Dynan ger god komfort hela dagen. Genom att sitta varmt minskar dessutom risken för uretrit och urinvägsinfektion och är dessutom skönt vid ryggont och mensvärk.

Sittdynan är tillverkad av mjuk och skön ullfilt som i sig är smutsavvisande. Sittdynan går även att torka av med en fuktad trasa för att ta bort eventuella fläckar.

Sömnaden och monteringen av sittdynan sker i centrala Visby på Gotland. Ullen kommer från Nederländerna och värmeelementen i dynan tillverkas i Tyskland. Sittdynan levereras i en fin klimatkompenserad förpackning som är tänkt att kunna leva vidare och användas till att förvara småsaker i.


Mått utfälld: 48 cm x 40 cm x 1 cm
Mått hopvikt: 20 cm x 20 cm x 4 cm
Längd USB-kabel: 97 cm
USB-laddare till vägguttag köps separat

Strömkrav: 5V, minst 2 Ampere
Strömförbrukning: En 10000 mAh Powerbank ger ca 4-5 timmar drifttid.
Powerbank köps separat
Skall ej användas på fuktiga underlag

Certifikationer:
CE, RoHS, REACH, WEEE

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Uppvärmd sittdyna i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel