Tyngdtäcke - Vikttäcken från Cura of Sweden 5-13 kg | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Tyngdtäcke Cura Of Sweden

Tyngdtäcke Cura of Sweden

Får dig att somna och sova skönt
Modell: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Får dig att slappna av
  • Förlänger djupsömnen
  • Medicintekniskt hjälpmedel


Med ett tyngdtäcke från CURA® kommer du att somna snabbare och sova bättre. Tyngden från täcket är lugnande, får dig att varva ner och hjälper dig att sova hela natten.

Tyngdtäcket från CURA® of Sweden är registrerat som ett medicintekniskt hjälpmedel vid läkemedelsverket och har många positiva fördelar på din sömn. Täcket får dig att slappna av och får dig att snabbare komma ner i varv när du ska sova. Tyngdtäcket hjälper dig även att ligga stilla när du sover och den omfamnande känslan ger en lugnare sömn som gör det lättare att sova hela natten.

Täcket är även mysigt att ta med till soffan när du tittar på en film eller äter frukost framför morgonnyheterna. Täcket är tillverkat av flera lager bomullstyg och har flera separata sektioner som är fyllda med polyester och kiselpärlor.

Tyngdtäcket finns i flera tyngder, 5, 7, 9, 11 och 13 kg. Vilken vikt du trivs med är individuellt men rekommendationen är att du väljer ett täcke som motsvarar ca 10-15% av din kroppsvikt. Om du väger 70 kg kan du till exempel välja ett täcke som väger mellan 7-11 kg. Det skall dock bara ses som en rekommendation då vissa personer föredrar även tyngre täcken.

Täcket skall endast användas av personer som kan och orkar ta av sig täcket själv och bör användas tillsammans med ett påslakan. Tyngdtäcket kan tvättas i tvättmaskin 60 °C och kan hängtorkas eller hängas i torkskåp. Ska ej torktumlas.

Rekommenderad ålder: Från 3 år och uppåt

Tyngdtäckena från CURA® är registrerade vid Läkemedelsverket som medicinktekniskt hjälpmedel: LVFS 2003:11, LVFS 2001:7, LVFS 2001:5

Mått: 150 x 200 cm
Material: 100% bomull
Fyllning: Kiselpärlor och polyester
Färg: Mörkgrå

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Tyngdtäcke Cura of Sweden i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel