Tvålpump & skumpump från Cuisipro sparar tvål
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Tvålpump med skum

Smart, lyxigt skum sparar tvål
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Sugkopp i botten håller pumpen på plats
  • Kan användas med en hand
  • Minska tvålkonsumtionen med 75%


Det är lätt irriterande med alla tvålpumpar och diskmedelspumpar som varje gång du tar tvål eller diskmedel ger dig aningen för mycket. Har du dessutom barn som gärna pumpar lite exta blir svinnet lavinartat. Den här snygga pumpen gör tvålskum som är mjukt och skönt för händerna samtidigt som det rengör. Det sparar tvål och pengar och i förlängningen även miljön.

Tvålen räcker längre och gör sig perfekt i de flesta kök och badrum. Den är tillverkad av slagtålig plast och går inte sönder eller spricker i första taget. Skumpumpen är mekanisk och kräver ingen aerosol eller annan onyttig gas och är försedd med en sugkopp i botten som håller den på plats.

Flaskan är utformad med en smart ergonomisk vinkel som gör den lätt att använda även med bara ena handen. Fyll pumpen med flytande tvål till det första strecken och sedan vatten till det andra. Sätt på locket och skaka, klart! Din tvålkonsumtion kommer att minska med upp till 75%.

OBS! Använd inte pumpen med lotion eller liknande produkter och använd inte heller tvål som innehåller korn, glitter, skrubbpartiklar eller motsvarande. .

Kundomdömen (17 st)
Betyg på Tvålpump med skum i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!