Sugru
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Sugru - lagningsmassa

Lagar nötta sladdar och mycket mer
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Lagar allt
  • Lätt att använda
  • Superhållfast


Den här produkten är något av det häftigaste vi har sett! Med den lilla lerklumpen kan du laga nästan vad som helst, allt från dina skor till mobilen eller den trasiga saxen. Forma klumpen som liknar modellera med dina händer på det sätt du önskar. Du behöver bara modellera fram din lagning och sen låta det härda i 24 timmar. Klart! Lagningen blir vatten- och diskmaskinsäker, temperaturtålig mellan -50 och 180°C, fästbar på ytor som aluminium, stål, keramik, glas, trä och en del textil och plast. Massan är dessutom avtagbar från icke-porösa ytor. Se till att ytan du vill fästa på är ren från fett och damm.

Sugru - Self-setting rubber - är en patenterad silikonteknologi som fungerar likt lera. Dessutom isolerar Sugru mot elektricitet och därför kan man också använda massan för att laga nötta elsladdar eller annan elektronik. Massor av tips på användning hittar du HÄR!


Kundomdömen (8 st)
Betyg på Sugru - lagningsmassa i gruppen AKTUELLT / Bästsäljare hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!