SPA-lampor
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Spalampor 2-pack

Skiftar färg och lyser även under vattnet!
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Mysigt sken i badet
  • Skiftar långsamt färg
  • Fästs med sugpropp eller flyter

 
SPA-lampor eller spa lights är underbara små badlampor. Oavsett om du är typen som plaskar omkring i badet eller steppar i duschen är dessa spa lampor ett måste! Du kan fästa de vattentåliga badlamporna på badkarets insida eller på väggen i duschen eller helt enkelt låta dem flyta omkring i badkaret som på värsta Bali-spat. Släck badrumsbelysningen, sätt på någon skön musik och kryp ner i badet med din egen undervattensbelysning.

Varje SPA-lampa drivs av 2st AAA-batterier som kan ge dig upp till 120 timmars spa-känsla på en omgång batterier. Lamporna är färgskliftande och skiftar långsamt och harmoniskt mellan olika RGB-kombinationer. Alla lampor har en avtagbar sugkopp som gör att du kan fästa dem på kaklet, badkarsväggen eller någon annan slät yta. Badkarslamporna kan också flyta omkring i badvattnet eller kanske bland blommorna i någon snygg asiatisk skål. Lampan slås av och på med en on/off knapp på sidan.

Obs! Råkar badlamporna ta in vatten se till att låta dem torka ur ordentligt. Rostiga spa lampor fungerar inte så bra.

OBS! Batterier ingår ej!Kundomdömen (4 st)
Betyg på Spalampor 2-pack i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!