Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Solcellsladdad lykta
Kanske gillar du också:

Solcellsladdad lykta

Mysig belysning till trädgården eller balkongen
99 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Festlig utomhusbelysning
  • Laddas av solen
  • För trädgården eller balkongen

I en fin liten glasburk göms en ljusslinga som sprider mysigt och dekorativt ljus i trädgården eller på balkongen. Glasburken är till för att hänga ute och den lilla solcellspanelen i locket laddar upp slingan i solen under dagens ljusa timmar.

Den inbyggda skymningssensorn känner av när mörkret faller och tänder då upp de tio små LED-lamporna i slingan som lyser fint i ca 6 timmar. Lamporna sitter med 5 cm mellanrum och ser med lite fantasi nästan ut som små eldflugor inuti burken.

Glasburken hängs upp i den snygga stålbygeln och locket ser till att solcellspanelen med ljusslingan sitter ordentligt fast. Glasburken är 18 cm hög och mäter 8 cm i diameter.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Solcellsladdad lykta i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!