Solcellsladdad altanbelysning
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Solcellsladdad altanbelysning

Fin belysning på altanen och bryggan
205 kr
Köp 6 st eller fler för 185 kr/st
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Lättmonterad
  • Laddas i solen
  • Varmvitt sken

Infälld altanbelysning är supersnyggt men brukar ofta medföra omständliga kabeldragningar. Denna altanbelysning drivs helt av solenergi och gör monteringen superenkel. Det inbyggda batteriet laddas upp under dagen och driver sedan de tre LED-lamporna som lyser med ett behagligt varmvitt ljus när skymningen infaller.

Såga upp ett hål i trädäcket, lägg sedan ner lampan i hålet och monteringen är klar. Slå på lampan på On/Off knappen på baksidan och låt den ladda i solen. Batteriet är fulladdat efter ca 6-8 timmar och lyser sedan i ca 10-12 timmar. 

Se till att montera lampan där den har fri tillgång till sol för bästa effekt och lampan bör inte placeras nära andra starka ljuskällor som kan störa lampans skymningssensor. Altanbelysningen förvaras inomhus under längre perioder av minusgrader.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Solcellsladdad altanbelysning i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!