Smörkniv som hänger på kanten
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Smörkniv som hänger på kanten
Viktor Otterskog

Smörkniv som hänger på kanten

Kan sitta kvar under locket
79 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Viktor Otterskog
  • Bra och bred smörkniv
  • Hänger på smörpaketets kant
  • Passar både 400 g och 600 g paket

Smörpaket som ofta tas fram ur kylen brukar antingen medföra lika många knivar att diska alternativt smöriga lock om kniven legat ovanpå paketet. Den här smörknivens svenskdesignade och smarta utformning gör att kniven kan hängas på kanten och ligger skyddad inuti smörpaketet. Det blir både mindre disk och du har alltid en smörkniv nära till hands!

Smörkniven har ett bekvämt handtag och det breda bladet brer effektivt ut smöret på mackan. Skåran på bladet gör att kniven sedan kan hängas på kanten av smörpaketet. Kniven sitter kvar även när du sätter på locket och finns alltid tillgänglig när smöret skall användas nästa gång.

Smörkniven passar både 400 g och 600 g smörpaket. Handtaget är tillverkat av livsmedelsgodkänd BPA-fri plast och bladet är av rostfritt stål. Smörkniven går att diska i diskmaskinen.
Kundomdömen (2 st)
Betyg på Smörkniv som hänger på kanten i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!