Smörkniv som hänger på kanten
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Smörkniv som hänger på kanten
Viktor Otterskog
Kanske gillar du också:

Smörkniv som hänger på kanten

Kan sitta kvar under locket
79 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Viktor Otterskog
  • Bra och bred smörkniv
  • Mindre disk
  • Hänger på smörpaketets kant

Smörpaket som ofta tas fram ur kylen brukar medföra lika många knivar att diska. Den här svenskdesignade smörknivens smarta utformning gör att kniven kan hängas på kanten och ligger skyddad inuti smörpaketet. Det blir mindre disk och du har alltid en smörkniv nära till hands!

Smörkniven har ett bekvämt handtag och det breda bladet brer effektivt ut smöret på mackan. Skåran på bladet gör att kniven sedan kan hängas på kanten av smörpaketet och sitter kvar när du sätter på locket.

Smörkniven passar alla typer av smörpaket. Handtaget är tillverkat av livsmedelsgodkänd BPA-fri plast och bladet är av rostfritt stål. Smörkniven går att diska i diskmaskinen.
Kundomdömen (4 st)
Betyg på Smörkniv som hänger på kanten i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!