Skosh rengöringstabletter 3-pack - Ger 1,5 l | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Skosh rengöringstabletter 3-pack

Skosh rengöringstabletter 3-pack

Studenternas innovation!
Modell: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Leveranstid 1-2 dagar
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Miljösmarta rengöringstabletter
  • Välj mellan tre olika varianter och ett mixpaket
  • Förpackning med 3 rengöringstabletter


Skosh är små miljösmarta rengöringstabletter som du enkelt löser upp i vatten! Efter några minuter är det effektiva rengöringsmedel redo att användas! De giftfria, veganska och 100% nedbrytbara rengöringstabletterna levereras i ett 3-pack, vilket ger totalt 1,5 liter rengöringsmedel.

De miljösmarta rengöringstabletterna gör att du inte behöver köpa nya plastförpackningar varje gång du behöver städa. Tabletterna löser du istället upp i en valfri sprayflaska som du redan har hemma. Du bidrar därmed aktivt till att minska plastavfallet! Du slipper dessutom släpa tunga förpackningarna från butiken, som ändå bara består av vatten som du redan har hemma.

Fyll sprayflaskan med 500 ml varmt kranvatten och lägg i en tablett. Efter ca 5 minuter (eller när tabletten är helt upplöst) kan du börja att spraya och rengöra ytorna. Rengöringsmedlet bibehåller samma effektivitet åtminstone 6 månader efter att du löst upp den i vatten.

Rekommenderad dosering är 1 tablett per 500 ml vatten. Det går även bra att lösa upp 2 tabletter i 1 liter vatten osv. Om du önskar en mer koncentrerad vätska går det även bra att lösa upp 1 tablett i 400 ml eller 300 ml vatten.

Skosh rengöringstabletter finns i tre olika varianter som är anpassade för respektive användningsområde. Tabletterna går även att köpa i en mixad förpackning där en av varje sort ingår. Varje förpackning innehåller 3 tabletter, vilket ger 1,5 liter rengöringsmedel.

Rengöringstabletterna är tillverkade av giftfria, livsmedelsgodkända och nedbrytbara ingredienser som är skonsamma mot miljön. Tabletternas aktiva substanser är livsmedelsgodkänd citronsyra, natriumvätekarbonat, anjoniska tensider, salter, essentiella oljor och färgämne. För att göra medlet så effektivt som möjligt har tabletterna olika pH-värden som är specifikt anpassade för respektive användningsområde.

Badrum (3-pack)
Badrumstabletterna har ett lägre pH-värde för att effektivt ta bort kalk och vattenfläckar. Används till toalett, handfat, badkar, dusch, kakelplattor (porslin, glaserad keramik). Tabletterna doftar fräscht av citrus.

OBS! Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

Allrengöring (3-pack)
Allrengöringstabletterna har ett högre pH-värde och löser effektivt upp fett och olja på diskbänkar (granit, laminat, Corian, Formica), spishällar, spisfläkt, kalekplattor, diskho, rostfritt stål och grillar. Rengöringssprayen lämnar efter sig en blommig doft.

OBS! Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

Glas (3-pack)
De här rengöringstabletternas pH-värde ligger mellan Allrengöringen och Badrummen. Rengöringsmedlet rengör fönster, glasytor och speglar utan att lämna fläckar. Lämnar en doft som påminner om en uppfriskande havsbris.

OBS! Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

Mixförpackning (3-pack)
Mixförpackningen innehåller en tablett av varje sort. 1 st Badrum, 1 st Allrengöring, 1 st Fönster, glas & spegel. Ska INTE användas till marmor, naturlig sten eller trä.

Skosh rengöringstabletter väger lätt, tar liten plats vid transport och levereras i en återvinningsbar papperspåse. I och med att du endast tillsätter vatten, kan du sluta använda engångsförpackningar av plast och istället återanvända plastflaskor du har hemma. När du använder Skosh rengöringstabletter bidrar du aktivt till att minska användandet av engångsförpackningar av plast.

Tips! Om du redan har en sprayflaska hemma är det bara att börja använda Skosh på en gång. Saknar du en sprayflaska kan du köpa ett startkit med 2 st rengöringstabletter och Skoshs egna sprayflaska, tillverkad av återvunnen plast. Här köper du startkitet: Skosh rengöringskit ->

Skosh- studenternas innovation!

Företaget Skosh startades av studenterna Max, Tom och Simon till följd av en stor innovationstävling på Lunds universitet. Målet med tävlingen var att komma på en idé som bidrar till ett globalt minskande av plastavfall och som minskar användandet av engångsflaskor av plast.

De insåg snabbt att rengöringsprodukter till hushållet är en stor del av problemet. Dels bidrar engångsförpackningarna till plastavfall, de tar upp onödigt stor plats vid transport och väger onödigt mycket. Dessutom finns huvudingrediensen i rengöringssprayerna, vatten, redan i kranen hemma!

+ Visa mer - Visa mindre
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Skosh rengöringstabletter 3-pack i gruppen HEM & TRÄDGÅRD / Städ & Tvätt hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Andra köpte även Du har nyligen tittat på
Vakuumpåsar för kläder, kuddar & täcken
Spara plats och packa platta paket!
fr. 59 kr
Repfri skrubbduk
Skrubbar utan att lämna märken
35 kr
Växtkulor
Vatten och stöd till dina växter
27 kr
Lapiglove sminkborttagning
Rengör grundligt med enbart vatten
185 kr
Resqme, bältesskärare & fönsterkross
Ta dig snabbt ut ur bilen vid olycka
149 kr
Handvärmare
Håller händerna varma hela dagen
30 kr
Värmeljus med timer, 2pack
Batteridrivna värmeljus med smart timer
49 kr
Dammsugarborste med tunna rör
Tar bort damm från bestick- och legolådan
79 kr
Blomsnittare
Snittblommornas favorit
59 kr
Skosh rengöringstabletter 3-pack
Studenternas innovation!
79 kr
Medlem i Hållbar e-handel