Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Silikondukar 4-pack
Kanske gillar du också:

Silikondukar 4-pack

Återanvändningsbara matöverdrag i silikon
139 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Återanvändningsbara
  • Kan spännas tre gånger sin egen storlek
  • Fyra praktiska och multifunktionella storlekar

Förvaring av färska grönsaker, frukt, såser och matrester i kylskåp brukar vara en evig kamp mot den trasslande gladpacken. Men istället för fryspåsar, folie och andra engångslösningar finns nu silikondukar som enkelt spänns över burkar och behållare. Duken bildar ett lufttätt lock som skyddar mot lukter och håller maten fräsch!

Silikondukarna kan spännas ut tre gånger sin egen storlek och passar alla typer av plast, glas och plåtbehållare. Gör ett lock över salladsskålen eller täck över den öppnade läskburken. Användningsområdena är många och silikondukarna kan dessutom frysas och användas som stänkskydd i mikrovågsugn. Efter användning sköljs de av i varmt vatten och så snart de lufttorkat kan de användas om och om igen!

Silikondukarna är gjorda av 100% livsmedelsklassad silikon och hjälper dig dessutom att spara pengar genom mindre användning av engångsprodukter.

Den höga friktionen i silikondukarna gör dem även utmärkta för att till exempel öppna hårt åtsittande lock på glasburkar, eller att få en skärbräda att ligga stadigt genom att lägga en silikonduk under. 

Silikondukarna levereras i ett 4-pack innehållandes 1 liten, 2 medelstora och 1 stor duk. Den minsta silikonduken mäter 10 cm x 10 cm, de två medelstora dukarna mäter 16 cm x 16 cm och den stora duken mäter 20 cm x 20 cm.

Instruktion
Dra ut silikonduken och spänn den runt behållarens kanter. Tighta till silikonet ytterligare runt kanterna och avsluta med att trycka mitt på locket samtidigt som du lämnar en liten glipa där den sista luften kan sippra ut. Stäng glipan och du har nu ett luft- och vattentätt lock!


Kundomdömen (1 st)
Betyg på Silikondukar 4-pack i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!