Silikondukar 4-pack
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Silikondukar 4-pack

Silikondukar 4-pack

Återanvändningsbara matöverdrag i silikon
Innovatör:
  • Återanvändningsbara
  • 100% livsmedelsklassad silikon
  • Fyra praktiska storlekar

Förvaring av färska grönsaker, frukt, såser och matrester i kylskåp brukar vara en evig kamp mot den trasslande gladpacken. Men istället för fryspåsar, folie och andra engångslösningar finns nu silikondukar som enkelt spänns över burkar och behållare. Duken bildar ett lufttätt lock som skyddar mot lukter och håller maten fräsch!

Silikondukarna passar behållare av glas, keramik, plast (med slät, blank yta) eller rostfritt. Silikondukarna tål att frysas och kan även användas som stänkskydd i mikrovågsugn. Efter användning sköljs de av i varmt vatten och så snart de lufttorkat kan de användas igen! De kan naturligtvis även diskas i diskmaskin.

Silikondukarna är gjorda av 100% livsmedelsklassad silikon och hjälper dig dessutom att spara pengar genom mindre användning av engångsprodukter.

Den höga friktionen i silikondukarna gör dem även utmärkta för att till exempel öppna lock på glasburkar eller att få en skärbräda att ligga stadigt genom att lägga en silikonduk under. 

Silikondukarna levereras i ett 4-pack innehållandes 1 liten, 2 medelstora och 1 stor duk. Den minsta silikonduken mäter 10 cm x 10 cm, de två medelstora dukarna mäter 16 cm x 16 cm och den stora duken mäter 20 cm x 20 cm.

Instruktion
Dra ut silikonduken och spänn den runt behållarens kanter. Tighta till silikonet ytterligare runt kanterna och avsluta med att trycka mitt på locket samtidigt som du lämnar en liten glipa där den sista luften kan sippra ut. Stäng glipan och du har nu ett luft- och vattentätt lock!


Kundomdömen (9 st)
Betyg på Silikondukar 4-pack i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel