Ultra-Sil Day Pack, Ryggsäck på nyckelknippan
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Klicka här för att komma till Ryggsäck på nyckelknippan.
Kanske gillar du också:

Ryggsäck på nyckelknippan

Lätt, stark och supersmidig rygga
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Ryggan du förvarar på nyckelknippan
  • Slitstark och välgjord
  • Finns där när du behöver denVem har inte stått ute på stan och insett att händerna är fulla av påsar och längtat efter avlastning, eller varit och handlat i den lokala butiken och nu ska varorna hem - men hur? Glöm händer med skavsår efter plastkassarnas handtag. Ultra-Sil Day Pack kan också bära hem dina papper från jobbet eller barnens kläder från dagis. Nu kan du ha en stark och bärvänlig rygga till hands på nyckelringen.

Denna lätta, starka och supersmidiga rygga är utmärkt till det mesta från klätterrep till matvaror. Det här är ett miljövänligt alternativ till matbutikernas plastkassar för engångsbruk. Ihopfälld förvarar du den på nyckelringen eller i handväskan - alltid lätt tillgänglig.

Tillverkad i superstark Cordura® med silikon som ger maximal hållbarhet och gör den vattentålig och dessutom har ryggsäcken förstärkta sömmar på utsatta ställen. Hopvikt är den ca 8cm lång och 6cm bred. Osorterade färger gul, röd, blå, grön, grå.

Kundomdömen (9 st)
Betyg på Ryggsäck på nyckelknippan i gruppen FRITID / Väskor & Påsar hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!