Ryggsäck med smart belysning, FireFly
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Ryggsäck med smart belysning i gruppen FRITID / Väskor & Påsar hos SmartaSaker.se (12486)
Kourosh Mohajeri & Tezha Mohajeri

Ryggsäck med smart belysning

Starka LED lampor gör dig synlig i trafiken
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Kourosh Mohajeri & Tezha Mohajeri
  • LED lampor gör dig synlig från alla håll
  • Drivs av medföljande power bank
  • 10 liter ryggsäck med många smarta fack

Ryggsäcken FireFly är en svensk ryggsäck med patenterad belysning som verkligen får dig att synas. Med belysning fram, bak och på sidan är du synlig från alla vinklar och kan känna dig tryggare i trafiken. Ryggsäcken är ett säkert alternativ för cyklister, joggare, ryttare, mopedister och skolbarn och gör att bäraren både syns och ser bättre i mörkret.

Belysningen består av flexibla led-strips som sitter på väl utvalda ställen runtom ryggsäcken. Framtill lyser vita lampor, på sidan och upptill lyser gula lampor och på ryggen lyser röda lampor. Alla lampor lyser med ett fast sken och de olika färgerna bidrar till att övriga trafikanter ser vilken riktning du färdas i. De vita framlamporna lyser upp omgivningen framför bäraren och bidrar till ökad sikt. Om belysningen upplevs för stark kan två flikar vikas upp för att skärma av lamporna mot ögonen.

Lamporna drivs av en medföljande PowerBank (2500 mAh) och ger ca 90 minuter brinntid. PowerBanken laddas upp i valfritt USB-uttag och är fulladdat på ca 2 timmar. Är det ljust ute, kan PowerBanken användas till att ladda telefonen istället. Glöm bara inte att ta med laddsladden till telefonen.
Tips! Önskas längre batteritid kan den medföljande PowerBanken ersättas med en starkare modell som medför längre brinntid.

Ryggsäcken är 50 cm hög, 30 cm bred och passar både barn och vuxna. Med de justerbara remmarna kan både höjd och bredd ställas in till optimal passform. Den inre volymen är 10 liter och tillsammans med de olika ytterfacken är den totala volymen ca 13 liter. Ryggsäcken är tillverkad i ett slitstarkt, vattenavvisande material och LED-lamporna ligger väl skyddade mot väta.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Ryggsäck med smart belysning i gruppen FRITID / Väskor & Påsar hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!