Resekrage
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Resekrage

Sval, formbar krage som ger perfekt stöd
380 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Eva Lundkvist
  • Formbar och sval
  • Håller nacken upprätt
  • Tillverkad av ekologiska material

Denna svenskdesignade resekrage är perfekt för långa resor i sittande ställning. Kragen kan antingen bäras runt halsen för att hålla nacken upprätt i sömnen eller vikas ihop och användas som ett skönt stöd för svanken i flyg- och busstolar.

Resekragen har ett ytterfodral i ekologisk bomullsplysch och en innerkudde av ekologisk bomullstrikå. Innerkudden är fylld med boveteskal som löper genom tre fåror i innerkuddenvilket gör det lätt att ändra formen på kragen.

Boveteskalet gör kudden sval och skön att luta huvudet mot och med kardborrbandet justerar du enkelt passformen runt halsen. När kragen inte används fästs den med fördel runt handtaget på resväskan för att inte ta upp utrymme i handbagaget.

Resekragen väger ca 400 gram och är 62 cm lång och 12 cm bred. Ytterfodralet tvättas i tvättmaskin 60 grader och skall hängtorkas. Innerkudden kan handtvättas eller maskintvättas i ett ullprogram i en tvättpåse, centrifugera väl.

Boveteskalet i kragen kommer från Baltikum och är odlat utan artificiella gödningsämnen eller bekämpningsmedel. 
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Resekrage i gruppen PRESENTTIPS / Farsdagspresenter hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!