RepellX - impregnering
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

RepellX - skydd för kläder och läder

Miljövänlig impregnering
Storlek: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Skydd mot vatten och smuts
  • Miljövänlig och nedbrytbar
  • Materialets andningsförmåga bibehålls


Ofta vill man hålla skor och kläder torra eller få en avvisande yta på textilier av allehanda slag. RepellX är en vattenbaserad produkt färdig att användas på absorberande material så som textil och skinn. Behandlingen ger en smuts- och vattenavvisande effekt och påverkar inte de behandlade materialets ursprungliga egenskaper så som textilens andningsförmåga. Behandlingen är färg- och luktfri . RepellX är 100 % naturligt nedbrytbar och innehåller inga farliga kemikalier eller cancerframkallande ämnen. För att uppnå bästa resultat med RepellX krävs ett rent och torrt tyg. Nyinköpta tyger har ofta en yta av kemikalier som kan stöta bort RepellX och därmed motverka resultatet. Vi rekommenderar därför en grundlig tvätt före applicering av impregneringen.

Så här gör du: 1. Skaka flaskan ordentligt. 2. Spraya med 45° vinkel. 3. Låt torka i 24 timmar. Impregneringen håller 6 månader på ytor som inte rengörs så ofta. Den klarar en upp till 1 tvätt eller kemtvätt. Återapplicering av RepellX rekommenderas efter tvätt eller kemtvätt. Behandlingen förlänger livslängden och användbarheten av alla dina textilier och lädervaror. Den ger omedelbart och pågående skydd från fläckar och väta. Dessutom slipper du tvätta plaggen så ofta och sprayen är helt osynlig för det mänskliga ögat, förändrar inte utseende, känsla eller färg på det impregnerade plagget. Den ger ett visst UV-skydd och minskar blekning. Produkten lämpar sig för både inomhus och utomhusskydd.

 

Kundomdömen (1 st)
Betyg på RepellX - skydd för kläder och läder i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!