RepellX - impregnering
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

RepellX - skydd för kläder och läder

Förlänger hållbarheten på dina kläder
Storlek: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Skyddar mot vatten och smuts
  • Förlänger hållbarheten på textilier
  • 100% naturligt nedbrytbar


Skydda dina skor, kläder och soffa från fläckar med RepellX! RepellX sprayas på textilier och ger ett omedelbart skydd från fläckar och väta samt förlänger livslängden på din kläder och möbler.

RepellX är en 100% naturligt nedbrytbar och vattenbaserad produkt som kan användas på alla naturliga textilier. Bomull, lin, hampa, silke, läder, mocka och ull absorberar enkelt sprayen och får en smuts- och vattenavvisande yta som skyddar mot vatten och fläckar.

RepellX är luktfri och osynlig för det mänskliga ögat. Impregneringen bibehåller materialets andningsförmåga och ger ett visst UV-skydd som motverkar solblekning.

För bästa resultat skall RepellX sprayas på ett rent, torrt och nytvättat tyg. Nyinköpta tyger har ibland en yta av kemikalier som kan stöta bort RepellX. Vi rekommenderar därför en grundlig tvätt före applicering av impregneringen för bästa effekt.

Impregneringen håller upp till 6 månader men bör åter appliceras efter tvätt eller kemtvätt. RepellX kan även fungera på vissa syntetiska material så som polyester. Dock har syntetiska material ofta en naturligt avstötande yta som gör att sprayen inte fastnar.

Produkten lämpar sig både för inomhus och utomhusbruk.

Så här gör du:
1. Skaka flaskan ordentligt.
2. Spraya med 45° vinkel.
3. Låt torka i 24 timmar.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på RepellX - skydd för kläder och läder i gruppen FRITID / Reflex & Regnskydd hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!