Posture, hållningssele
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Posture på man hos SmartaSaker
Idé Emma Pihl, design av Lena Aspemar, design och form produktdesigner Carin Nettelbladt.

Posture, hållningssele

Tränar ryggmusklerna och ger fin hållning
Storlek: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Idé Emma Pihl, design av Lena Aspemar, design och form produktdesigner Carin Nettelbladt.
  • Ger fin hållning
  • Tränar dina ryggmuskler
  • Under eller ovanpå kläderna

 

Posture är en hållningssele som påminner dig om din hållning. Posture aktiverar muskelminnet till att dra tillbaka framåtroterade axlar och skjuta fram bröstet vilket bidrar till skonsammare belastning på ryggraden och en snygg hållning. Bättre hållning bidrar i sin tur till djupare andning, ökad utstrålning och mindre risk för belastande smärtor.

Posture kan användas under eller ovanpå kläderna. Du sätter på dig din Posture över axlarna ungefär som när du trär på dig en ryggsäck. Reglera sedan resåren så att du får en bekväm sträckning av axelpartiet, samtidigt som du behåller din rörlighet.

Posture är tillverkad i bomull, så att huden kan andas, med tillägg av stretchande elastan. Tyget är samtidigt stabilt för att hålla bättre och inte töja sig. För att kännas bekväm, trots det lätta tryck som håller bak axlarna, är Posture också vadderad. Reglerbar resår gör att du själv kan justera hur kraftigt du vill dra tillbaka axlarna och sträcka ut bröstet.

Posture används med fördel i intervaller på en timme när du vill träna upp din hållningsmuskulatur. Tack vare att Posture aktiverar den egna muskulaturen kan du i början uppleva viss träningsvärk, om du använder Posture under långa pass.

Alla Posturemodeller är unisex och finns i fyra reglerbara storlekar och två färger svart och vit. Tvättas i maskintvätt med liknande färger, 40 °C.

Vilken storlek du bör ha mäter du ut på följande sätt: Lägg ett måttband bakom nacken, framför skuldrorna (såsom axelbanden på Posture sitter), under armhålorna och bakom ryggen. (Se bilden) Måttabellen nedan ger dig en fingervisning om din storlek. Storlekarna är Unisex och reglerbara.   

X-Small - mått 80-95 cm - (förpackningen är märkt xs)
Small-Medium - mått 95-115 cm - (förpackningen är märkt s-m)
Medium-Large -  mått 110-135 cm - (förpackningen är märkt m-l)
X-large - mått 135-165 cm - (förpackningen är märkt xl)


Kundomdömen (4 st)
Betyg på Posture, hållningssele i gruppen PRESENTTIPS / Må bra-present hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!