Pipinette potta
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Pipinette

Potta för små och stora
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Carola Nilstein. Design: Olle Gyllang
  • Potta även för vuxna
  • Snygg design
  • Alla kan kissa stående

 

Pipinette - potta för vuxna och lite större barn
En vacker modern potta som kan pryda sin plats på sängbordet och naturligtvis ha lock.
Pottan är gjord i plast och finns i vackra färger. Den är lika bra för alla: kvinnor, män och lite större barn. Den är utformad så att en kvinna bekvämt kan använda den stående var än hon befinner sig: i hemmet, stugan, fritidsbåten, bilen, barnvagnen, gästhuset, på resan - i alla sammanhang då man kan behöva en potta.

Den är också bra för den som har ont i höfter, knän eller rygg, efter operationer, vid graviditet osv, då det är mer bekvämt att stå och kissa. Vid sängkanten hemma på natten har den en utmärkt plats det är ofta bättre att stå vid sängen än att snubbla, trött och yr påväg till toa.

Den är ett bra hjälpmedel efter vissa operationer, vid besvär med rygg, höfter, knän osv då det är mer bekvämt att stå och kissa samt vid besvär vid graviditet och inkontinens.

Pipinette är lika bekväm för män och större barn. Den ersätter i många fall männens så kallade kissflaska och är lättare att hålla ren. Locket skyddar mot lukt och insyn. En använd Pipinette kan stå kvar på sängbordet utan att skämmas för sig och tömmas diskret nästa morgon.

Kundomdömen (6 st)
Betyg på Pipinette i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!