KeyPod nyckelgömma
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Nyckelgömma

Aldrig mera utelåst
389 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Kassaskåp för nycklar
  • Lämna nyckeln på säker plats
  • Öppna gömman med egen kod

 
Hur många gånger har det inte hänt? Du har precis återvänt till bilen efter en skön dag på stranden, tyvärr verkar bilnyckeln också vara kvar i sanden eller du står utanför din egen dörr och märker till din fasa att nyckeln är på insidan. Nu behöver det aldrig hända igen tack vare det här lilla kassaskåpet för nycklar. Nyckelgömman är lika genialiskt som enkelt: Ett fyrsiffrigt kombinationslås med box i vilken du placerar en extra nyckel till ditt hem eller båten. Du ställer själv in din egen fyrsiffriga kombination och sedan är gömman klar att använda.

Glöm nycklar gömda under mattan eller hängande på en spik under trappan, nu kan du istället gömma nyckeln i den här gömman och lugnt låsa fast din nyckel i dragkroken, trappräcket, handtaget eller på något annat lämpligt ställe. Nyckelgömman är uppfunnen av en surfare som löste problemet med att gömma bilnyckeln på stranden. Nu hänger han den helt enkelt på dragkroken i sin nyckelgömma. Baksidan är skyddad med skumplast.

Klicka här för att se vad Kajakpaddling.nu skriver om nyckelgömman KeyPod.

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Nyckelgömma i gruppen TEKNIK / Båt hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!