Nanohandduk till håret
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Nanohandduk till håret

Superabsorberande och snabbtorkande!
179 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Superabsorberande material
  • Torrare hår
  • Torkar snabbt


Nanohandduk för håret är en superabsorberande handduk speciellt framtagen för att torka blött hår. Handduken torkar håret på ett mer effektivt sätt än vanliga handdukar och är enkel att fästa på huvudet.

Den behändiga storleken gör nanohandduken enkel att hantera och lättare att bära än en stor badhandduk. Trots att nanohandduken är tunn kan det unika materialet absorbera mer vatten än en vanlig badhandduk. Håret torkar både snabbare och blir torrare med en nanohandduk.

Sätt nanohandduken på huvudet och rulla in håret i handduken till en rulle. Längst ut på handduken sitter en resårögla som du sedan fäster runt knappen på baksidan av huvudet. Fästet gör att handduken sitter tight på huvudet och ger dig frihet att göra andra saker under tiden håret torkar.

När du är klar vrider du ur och hänger upp nanohandduken på torkning. Det tunna nanomaterialet torkar fortare än en vanlig handduk och kan snabbare användas igen.

Med en nanohandduk som bara är till håret kan du dessutom minska omsättningen av stora badhanddukar i hemmet, vilket i sin tur leder till en mindre full tvättkorg. Perfekt för familjer med tonårsbarn som har långt hår. 

Mått: ca 25 cm x 66 cm
Material: Nanolon® (polyester och polyamid)

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Nanohandduk till håret i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!