Vattenfri bil- och fordonstvätt
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Miljösmart biltvätt

Ren bil med minimal mängd vatten
Typ: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Elisa & Niclas Wilhelmsson
  • Dryg, räcker till flera tvättar
  • Sparar mängder av vatten
  • 100% miljövänlig


Allt du behöver är en sprayflasaka och två mikrofiberdukar. Med dessa är det nu möjligt att tvätta din bil, husvagn eller motorcykel var du än befinner dig och med ett alltid lika fantastiskt resultat. Du behöver inte ha tillgång till extra vatten eller avlopp.

Blandningen i flaskan späs ut med 9 dl vatten i en sprayflaska och är så pass dryg att den räcker någonstans mellan 4-6 tvättar. Applicera ett tunt lager med vätskan på bilytan, spraya lite av medlet i en mikrofiberduk och torka bort smutsen. Inget tryck eller styrka behövs. Kvar finns ett tunt vaxlager som du polerar upp med en annan torr mikrofiberduk. Din bil blir både ren och glänsande värdig en utställningshall! 

Vattenfri fordonstvätt är 100% miljövänlig! Innehållet i flaskan är fri från petroleumbaserade lösningsmedel, flyktiga organiska föreningar, drivgas eller andra farliga ingredienser. Den är inte brandfarlig och innehåller inga färg- eller doftämnen som kan leda till allergiska reaktioner. Dessutom sparar du uppskattningsvis ca 200 l vatten per tvätt.

OBS! Hårt smutsade bilar t. ex. av lera och sand, rekommenderas att spolas av först på en tvättanläggning. Men vid lätt smutsade bilar kan den vattenfria fordonstvätten appliceras direkt.

Vattenfri fordonstvätt Nano & Karnauba:

Den unika blandningen består av tensider, polymer, karnaubavax och den senaste nanoteknologin. Medlet tar bort smutsen och skiljer det från den rena ytan och lämnar kvar ett lager vax som sedan poleras till en spegelblank yta. Nanotekniken ger även ett extra UV-skydd på ytan och stöter bort vatten och smuts vilket underlättar inför nästa rengöring. 


Vattenfri fordonstvätt UltraGlans:
I stort sett samma produkt som Nano & Karnauba men utan Karnaubavaxet. Du får samma glänsande resultat och gör produkten även extra lämplig för tvätt av rutorna. Kan även användas för rengöring i hemmet där du vill ha extra glans. 


Kundomdömen (3 st)
Betyg på Miljösmart biltvätt i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!