Matöverdrag
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Matöverdrag

Använd om och om igen
Storlek: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Lätt att använda
  • 4 olika storlekar
  • Använd om och om igen

Gladpack, folie och fryspåsar är ett ständigt gissel att rodda fram för att täcka över den överblivna salladen, frukten och pajen från kvällens middag. Täckningsmaterialet används dessutom oftast bara en gång för att sedan slängas i soporna.

Med ett skål- och matöverdrag behöver du inte slå knut på dig själv för att täcka över skålen eller frukten och dessutom är de återanvändningsbara! Överdragens resår är elastiska och passar alla typer av burkar, skålar och större frukter. Trä dem snabbt och enkelt över formen och efter användning sköljer man bara av dem under rinnande vatten och de är färdiga att användas på nytt. Skippa engångsförpackningarna och spara både på miljön och tålamodet med dessa smarta matöverdrag.

9-pack med 4 olika storlekar:
2st 18cmØ, 3st 30cmØ, 3st 38cmØ och 1st 44cmØKundomdömen (14 st)
Betyg på Matöverdrag i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!