Mätkort för båtägare
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Mätkort

Håller koll på måtten
60 kr / 45 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Håller koll på dimensioner och mått
  • Utvecklat för båtdetaljer men även för annat
  • Både mm och tum

 

Du står i båtbutiken (eller byggmarknaden) och ska köpa de där grejerna som fattas för att båten ska funka perfekt, men så inser du att du inte har en aning om de exakta måtten som gäller. Måttkortet gör det enkelt att hålla koll på vajerns dimension eller vilken dimensione det är på slangen.
Vi har nog alla någon gång varit i båtbutiken och kommit tillbaka till båten med fel dimension på slang, rör, vajer, kabel eller riggbult. Mätkortet är speciellt framtaget för att mäta detaljer på båtar: rör, slangar, riggbultar, elkablar, tampar, fall mm. Kortet utgår från mm med översättning till tum på baksidan och anger både invändiga och utvändiga mått.
Kortet är utformat i första hand för båtentusiaster men passar självklart även på landbacken och kan vara en fin hjälpreda för hemmafixaren.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Mätkort i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!