Lock till läskburk, Can Cap
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Burklock Can Cap
Matthias Karthäuser, Marcus Åsberg & Simon Andersson

Lock till läskburk

Återförslut burken och bevara kolsyran
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Matthias Karthäuser, Marcus Åsberg & Simon Andersson
  • Bevarar kolsyran
  • Läckageskydd
  • Skyddar mot insekter

En burk med läsk, öl eller kolsyrat vatten smakar som allra bäst kall och nyöppnad. Med burklocket Can Cap kan smaken och känslan bevaras även om burken inte dricks upp direkt!

Burklocket träs över hela öppningen och sitter sedan stadigt fast. Kolsyran stannar kvar inne i burken samtidigt som locket förhindrar att drycken skvimpar ut. Can Cap skyddar dessutom även mot sand, insekter och annat luftburet som kan flyga in i burken.

Burklocket är 5,8 cm i diameter, mindre än 1 cm hög och med en vikt på bara 10 gram är det smidigt att ha liggandes i bilen, picknickkorgen, handväskan eller på jobbet. Locken levereras i ett 2-pack.

Lock till läskburk Can Cap är tillverkad i Sverige av 100% återvinningsbart SEBS/PP plast och passar alla standardläskburkar på marknaden.
Kundomdömen (20 st)
Betyg på Lock till läskburk i gruppen FRITID / Grillsaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!