Ljuskort 3-pack till gravljus
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Ljuskort till gravljus, 3-pack i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se (12341)
Peter Scherr, Karin Hallerbäck, Mikael Hulkko

Ljuskort till gravljus, 3-pack

Gör minnesljusen mer personliga
Innovatör:
  • Förmedla tankar i bild eller skrift
  • Fina vid minnesceremonier och på kyrkogårdar
  • Tillverkade i miljövänlig papp

Att ställa ett ljus på graven och minneslunden är en fin tradition för att hedra och minnas de som inte längre är med oss. Med ett ljuskort runt gravljuset blir minnesljusen mer personliga och bidrar till en fin inramning på minnesceremonier, gravar och minneslundar. Ljuskorten går både att skriva, rita eller fästa en bild på och hjälper till att förmedla de tankar och känslor vi har till de saknade.

Ljuskortet fäster enkelt i sig själv och passar gravljus med en diameter upp till ca 6,5 cm. För något större gravljus och gravlyktor kan till exempel tejp användas för att få ljuskorten att sitta fast runt ljuset.

Ljuskorten är tillverkade i svanenmärkt miljövänligt papper och riskerar inte att bli varma då de är kortare än vanliga standard-gravljus. Ljuskorten säljs i ett 3-pack.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Ljuskort till gravljus, 3-pack i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!