Lapiglove sminkborttagning
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Lapiglove sminkborttagning

Rengör grundligt med enbart vatten
185 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Tar enkelt bort sminket
  • Endast vatten krävs
  • Ekologiskt och ekonomiskt


Lapiglove sminkborttagningsvante i mikrofiber.
Lapiglove är en smart sminkborttagningsvante i mikrofiber som med endast vatten tvättar bort allt smink! Med Lapiglove behöver du varken använda bomullspads eller tvål och är perfekt även för personer med allergi eller känslig hud.

Efter användning rengörs vanten enkelt med tvål och varmt vatten och den blir som ny att använda igen. Du sparar naturen genom att inte släppa ut mer eller mindre farliga medel i avloppsvattnet eller kasta bort bomullstussar och pappersservetter.

Rengöringsvanten är dessutom praktisk att ha med sig på resan då du slipper släpa med diverse tvålar och så länge det finns rinnande vatten tar den enkelt bort allt smink som vanligtvis löses upp med tvål och vatten. För vattenfast smink kan i vissa fall externt sminkborttagningsmedel behövas.

Kundomdömen (10 st)
Betyg på Lapiglove sminkborttagning i gruppen AKTUELLT / Bästsäljare hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!