Ryggsäck Cool
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Kylryggsäck i gruppen AKTUELLT / Bästsäljare hos SmartaSaker.se (12281)
Tillbehör:
Kanske gillar du också:

Kylryggsäck

Bär kylväskan på ryggen
295 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Isolerande kylväska
  • Underlättar bärandet av tung mat och dryck
  • Flera fack för förvaring


Kylväskor är riktigt smarta. Mat och dryck hålls kylda i timmar när du picknickar eller är på väg ut till sommarstugan. Kylväskor tenderar dock att vara packningens tyngsta inslag och att släpa runt på en väska i timmar är tungt och jobbigt. 

Kylryggsäcken underlättar detta då du bär den på ryggen och avlastar armarna till att bära lättare packning. Ryggsäcken är rymlig och i det stora facket sitter isolerande material som hjälper mat och dryck bibehålla kylan i timmar. Ett bra tips är att komplettera med en kylmatta för ännu längre kyleffekt. 

Ryggsäcken har även två ytterfack samt nätfickor på vardera sida för förvaring av vattenflaskor, termosar och annat du vill ha lättillgängligt. Färg: Svart.
Kundomdömen (8 st)
Betyg på Kylryggsäck i gruppen AKTUELLT / Bästsäljare hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!