Korsordsspelet Korso
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Korsordsspelet Korso
Kjell Rilbe, Birgit Rilbe, Harry Rilbe

Korsordsspelet Korso

Utmana ditt ordsnille
259 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Kjell Rilbe, Birgit Rilbe, Harry Rilbe
  • Lärorikt och roligt spel för hela familjen
  • Lätt att lära sig - utmanande i en livstid
  • För 2-6 spelare. Från ca 10 år

Strategi och planering är allt i detta roliga korsordsspel! Målet är att bygga ett eget korsord på var sin 6x6 rutors spelplan och få ihop så många- och långa ord som möjligt. Låter enkelt? Haken är den att du inte själv får välja dina bokstäver!

De 20-sidiga tärningarna visar i tur och ordning den bokstav alla spelare skall skriva in på valfritt ställe i sin spelplan. Långa ord ger mer poäng, så genom att vara strategisk kan du försöka vänta in de bokstäver du saknar från de andra spelarnas tärningar, men risken finns att de inte dyker upp.

När alla spelplaner är fyllda, räknar ni ihop poängen och det kommer definitivt att locka till många skratt när ni försöker få igenom de tveksamma och mindre användbara orden!

Utnyttja din ordkunskap, kombinationsförmåga och anpassningsförmåga för att vinna över dina motspelare. Spelreglerna är lätta att lära sig och ni kommer igång direkt. De många taktiker och varianter man kan använda sig av gör Korso tillräckligt avancerat för att utmana dina ordsnillen till vänner i en hel livstid!
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Korsordsspelet Korso i gruppen TEKNIK / Husvagn & Husbil hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen