BibaBad hopfällbart badkar
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Hopfällbart badkar

Badbaljan som kan fällas ihop.
1668 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Bada i duschen
  • Storleken går att reglera
  • Fälls enkelt ihop och ställs undan

 

Barn älskar att bada! Bibabad är ett stort hopfällbart badkar för en upp till flera barn. BibaBad är den perfekta nya lösningen för dig som inte har badkar. Istället för otympliga och skrymmande baljor kan BibaBad fällas ihop och diskret ställas eller hängas undan. Badet kan användas både inomhus och ute.
Badet är en smart och smidig lösning för barnfamiljer som saknar badkar, eller önskar ett bra alternativ till en skrymmande badbalja. Den består av en lätt, rostfri och reglerbar ram i aluminium samt en badpåse. Badet är flexibelt för att passa kunna alla duschutrymmen och kabiner. Flexi 70-90, innebär att du kan reglera ramen så att badmåttet kan bli 70 till 90cm, på vardera sida. De givna måtten är för vattenfyllt bad, alltså det minsta utrymmet som krävs. Du placerar själv bibabadets avtappningsventil där det matchar duschutrymmets avlopp. Efter användning kan badet fällas ihop och ställas åt sidan. Hopfällt går badet utmärkt att hänga på väggen och tar då minimal plats. Utfällt blir det ett stort och rymligt bad, till ett eller flera barn.

Observera att badet inte ska fyllas med mer än 15cm högt vatten.

Kundomdömen (7 st)
Betyg på Hopfällbart badkar i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!