Flexibel träskärbräda, Wood'nFlex - i Valnöt eller Ekträ | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Flexibel träskärbräda, Wood'nFlex
Kanske gillar du också:

Flexibel träskärbräda, Wood'nFlex

Tunn skärbräda med undersida i silikon
Modell: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Supertunn och lätt
  • Vänd och använd som grytunderlägg
  • Lätt att förvara


Den här skärbrädan kombinerar de bästa egenskaperna hos en träskärbräda med de halkskyddande och flexibla egenskaperna hos silikon. Den extremt tunna skärbrädan kan alltid ligga framme på köksbänken och är lika bra att skära på som att använda som underlägg när du gör din frukostmacka.

Skärbrädan är endast 0,3 cm tjock och har en tunn fanérskiva av antingen valnötsträ eller ekträ som du skär och arbetar på. När du skurit klart kan du ta upp den lätta skärbrädan och hälla ner råvarorna direkt i kastrullen, stekpannan eller salladsskålen.

Den tunna träskärbrädan är inte i vägen och kan ligga kvar på köksbänken även när du inte använder den. Du sparar plats i skåp och lådor och kan dessutom använda den som ett underlägg när du brer mackor.

Undersidan är tillverkad av livsmedelsgodkänd silikon som ser till att skärbrädan ligger stadigt på arbetsytan. Om du vänder på skärbrädan kan du även använda den som ett grytunderlägg för en kastrull, stekpanna eller en stor ugnsplåt.

Skärbrädan är mycket böjbar och flexibel – men inte okrossbar. Var lite försiktig när du böjer och vinklar den så att du inte böjer mot fibrerna, då kan den går sönder.

Den vikbara skärbrädan behandlas precis på samma sätt som andra träskärbrädor och bör oljas in med livsmedelsgodkänd lin- eller paraffinolja (eller vanlig matolja) innan du använder den för första gången. Olja gärna även in skärbrädan ca en gång i månaden, eller om den börjar se torr ut. Oljan hindrar träytan från att absorbera vatten och motverkar att skärbrädan slår sig. Dessutom gör oljan att skärbrädan ser ut som ny!

Liksom andra träskärbrädor ska den vikbara skärbrädan inte diskas i diskmaskinen eller sänkas ner under vatten. Diska den istället i diskhon med varmt vatten och ev. lite diskmedel. Torka av den med en handduk direkt efter att du diskat den och lägg den sedan på en plan yta för att torka klart.

Fanéren av valnöt eller ek kommer från USA.
Mått: 36 cm x 28 cm x 0,3 cm

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Flexibel träskärbräda, Wood'nFlex i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel