Cykellampa mini uppladdningsbar
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Cykellampa mini uppladdningsbar

Litet lyse med starkt sken
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Små, smarta och uppladdningsbara cykellampor
  • Batteriet laddas fullt på två timmar
  • Enkla att ta med sig

Små och medtagbara cykellampor med starkt sken som laddas upp i valfritt USB uttag. Lamporna är synbara på över 500 meters avstånd och gör att du syns bra i trafiken.

Med ett elastiskt band fästs lamporna runt styret (framljus), sadelramen (bakljus) och de är enkla att ta av och på. Den lilla storleken gör dem även praktiska att lägga i fickan eller trä fast på nyckelringen när cykeln står parkerad.

Lamporna kan lysa med fast och blinkande ljus vilket regleras med ett knapptryck (fast/blinkande/av). Batteritiden är 5 timmar med fast sken och 25 timmar med blinkande ljus. Lamporna laddas upp via en medföljande USB/mikro USB sladd och laddas från 0-100 % på två timmar. Framljuset (vitt sken) lyser med 10 lumen och bakljusen (rött sken) lyser med 4 lumen.

Cykellamporna finns i flera fina färger och levereras med ett framljus, ett bakljus samt en USB/Mikro USB laddningssladd.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Cykellampa mini uppladdningsbar i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!