Cykelstället Clug
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Clug, cykelhållare

Världens minsta cykelställ
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Liten och smidig
  • Spara plats
  • Tre olika storlekar


Clug är världens minsta cykelställ! Utvecklad för användning både ute och inne kan du spara mängder av plats och hålla det rent och snyggt i hemmet, utomhus och i förrådet. Clug smälter in i rummet och tar ingen onödig plats.

Skruva upp hållaren i vardagsrummet, hallen, i garaget eller mot husväggen och cykeln klickas därefter enkelt in och och med ett "clug" sitter den stadigt fast. Inga fula vajrar, vinchar eller krokar som är i vägen, Clug gör jobbet!

Clug finns i tre olika storlekar och passar allt ifrån racingcyklar med smala däck till montainbikes med stora däck. Dessutom finns de i flera olika snygga färger!

Monteringsanvisning:

Clug kan monteras för vertikalt- eller horisontellt stående cyklar. Clug monteras i mitten där däcket tar i väggen. För lodrätt stående cyklar passar man enklast in genom att luta upp cykeln mot väggen. Bakhjulet måste vara kvar i marken! För horisontellt stående cyklar backar du in bakhjulet till väggen och måttar ut där hjulet tar i väggen. 

Clug skruvas upp direkt på träväggar men på cement, gips och tegelväggar behövs det förborras. Mall för borrhålen följer med i paketet och du kan till och med använda lådan som uppsamlare av skräp från borrningen. 

Engelsk monteringsanvisning hittar du Här!

OBS! Du kan inte hänga upp en cykel i Clug, ett hjul måste alltid ha kontakt med marken. Det går inte heller att montera hållaren direkt på golvet, Clug måste fästas i en vägg i höjd med hjulets mitt. Clug för stora mountainbikecyklar bör ej monteras på gipsväggar.

Storleksguide:

Small passar smalare racingdäck som är mellan 23 - 32 mm breda (1 - 1,25 ")
Medium passar standarddäck som är mellan 33 - 42 mm breda (1,25 - 1, 71 ")
Large passar större mountainbikedäck som är mellan 43 - 62 mm breda (1,75 - 2,5 ")

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Clug, cykelhållare i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!