Cykelstället Clug
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Clug, cykelhållare

Världens minsta cykelställ
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Liten och smidig
  • Spara plats
  • Tre olika storlekar


Clug är världens minsta cykelställ! Utvecklad för användning både ute och inne kan du spara mängder av plats och hålla det rent och snyggt i hemmet, utomhus och i förrådet. Clug smälter in i rummet och tar ingen onödig plats.

Skruva upp hållaren i vardagsrummet, hallen, i garaget eller mot husväggen och cykeln klickas därefter enkelt in och och med ett "clug" sitter den stadigt fast. Inga fula vajrar, vinchar eller krokar som är i vägen, Clug gör jobbet!

Clug finns i tre olika storlekar och passar allt ifrån racingcyklar med smala däck till montainbikes med stora däck. Dessutom finns de i flera olika snygga färger!

Monteringsanvisning:

Clug kan monteras för vertikalt- eller horisontellt stående cyklar. Clug monteras i mitten där däcket tar i väggen. För lodrätt stående cyklar passar man enklast in genom att luta upp cykeln mot väggen. Bakhjulet måste vara kvar i marken! För horisontellt stående cyklar backar du in bakhjulet till väggen och måttar ut där hjulet tar i väggen. 

Clug skruvas upp direkt på träväggar men på cement, gips och tegelväggar behövs det förborras. Mall för borrhålen följer med i paketet och du kan till och med använda lådan som uppsamlare av skräp från borrningen. 

Engelsk monteringsanvisning hittar du Här!

OBS! Du kan inte hänga upp en cykel i Clug, ett hjul måste alltid ha kontakt med marken. Det går inte heller att montera hållaren direkt på golvet, Clug måste fästas i en vägg i höjd med hjulets mitt. Clug för stora mountainbikecyklar bör ej monteras på gipsväggar.

Storleksguide:

Small passar smalare racingdäck som är mellan 23 - 32 mm breda (1 - 1,25 ")
Medium passar standarddäck som är mellan 33 - 42 mm breda (1,25 - 1, 71 ")
Large passar större mountainbikedäck som är mellan 43 - 62 mm breda (1,75 - 2,5 ")

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Clug, cykelhållare i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen