CableCup HideBlindkopp eller takkopp
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klicka här för att komma till CableCup Hide blindkopp
Jonas Forsman & Lars Wettre
Tillbehör:
Kanske gillar du också:

CableCup Hide Blindkopp

För dig som har något att dölja!
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Jonas Forsman & Lars Wettre
  • Snyggt i taket
  • Dölj eluttag som inte använd
  • Enkelt att montera

 

CableCup Hide - blindkopp eller täckkåpa för lampkontakter
Hur får man snyggt i taket om man hänger upp lampan en bit bort från eluttaget i taket? Med en s.k. blindkopp ellet täckkåpa blir det fint igen! Blindkoppen används separat eller tillsammans med CableCups takkopp och bygger på samma princip som takkoppen. Fantastiskt smart och enkel att använda för att dölja sladd och uttag i tak. CableCup Hide använder du i taket där du inte har någon lampa. Den döljer effektivt uttaget i taket, du kan hänga din Hide både på krok eller direkt på sladden om krok saknas.
CableCup är en svensk innovation och var nominerad till Årets Smarta Sak 2010 och presenterades som månadens innovatör hos SmartaSaker i augusti 2010. Läs mer HÄR!

Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!