Automatisk tvålpump Umbra Otto
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Automatisk tvålpump

Enkel och ekonomisk tvåldosering
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Hygieniskt & fräscht
  • Perfekt för dig med nedsatt handfunktion
  • Ekonomisk dosering


Låt din tvålpump automatiskt sköta doseringen och slipp hala flaskor och tvålar i badrummet. Med hjälp av sensorer doserar tvålpumpen automatiskt 2 ml tvål direkt i din hand. Hygieniskt, smart och ekonomiskt!

Den automatiska tvålpumpen är perfekt för både hemmabruk och kontoret då tvålpumpen kan fyllas med tvål eller handsprit. Det är inte bara hygieniskt med en automatisk tvålpump utan det blir även enklare och roligare att använda tvål, inte minst för små barn! Tvålpumpen är även ett utmärkt hjälpmedel för de med svaga händer.

Tvålpumpen finns i flera snygga färger att matcha med ditt badrum eller kök.

OBS! Tvålpumpen är avsedd för användning av flytande och ej kornig tvål. Ett tips är även att spä ut tvålen med lite vatten så den inte blir så tjock. detta sparar även pengar och tvål. Det går även att förvara flytande handsprit i den automatiska pumpen, perfekt för kontor och offentliga miljöer.

Drivs av 4st AAA-batterier (köps separat).
Volym: 117 ml
Diameter: Ø 8 cm
Höjd: 22 cm

Kundomdömen (17 st)
Betyg på Automatisk tvålpump i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!