Alligator smart lökskärare
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Alligator, Lökskärare original

Originalet hackar som få
299 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Benny Engdahl
  • Hackar lök på nolltid
  • Strimlar och hackar alla slags grönsaker
  • Lätt att använda och enkel att rengöra

 
Med Alligator lökskärare slipper du det trista lökhackandet och behöver heller inte fälla en enda tår. Det här är verkligen en supersmart svensk innovation som ingen kan vara utan. Alligator fixar hackandet med endast en genomskärning, precis som för hand, och de fina snitten skär en lök på mindre än en sekund. Den unika konstruktionen gör den dessutom enkel att använda och rengöra. Tål maskindisk.

Lökskäraren har 28 korsade vassa knivar, 6x6 mm, men består bara av två delar, vilket betyder att alla knivar skär igenom löken samtidigt. Genom att knivbladen aldrig går in i bottenplattan blir knivarna inte slöa. Företaget bakom lökhackaren Alligator lämnar 2-årsgaranti på produkten. Konstruktionen gör att Alligator tål att skära lök, frukt och grönsaker i många år för ett normalhushåll. Köp gärna till ett extra skärblad/rutnät som skär 12x12 mm, perfekt till potatis och grönsaker!

Kundomdömen (15 st)
Betyg på Alligator, Lökskärare original i gruppen PRESENTTIPS / Mat & Dryck hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!