Innovatör: Anna-Lena Romare

UTGÅTT iSpot

Ett smart reflexband!
Spara Sparad
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
156.25 kr
 • Produktinfo
 • Specifikationer
 • Om innovatören
 • Frågor och svar
  • Du syns i trafiken
  • Enkel att alltid ha med
  • Bättre synlighet än med vanlig reflex  Känner du dig som en trafikpolis eller vägarbetare i din neongula reflexväst? Kanske har du till och med blivit förväxlad med någon av dessa upprätthållare av vårt samhälle när du varit ute på promenad med hunden? Dessutom är det inte alltid så lätt att kränga det ilsket gula plagget över alla ytterkläder.
  Lösningen på förväxlinsproblematiken heter iSpot och är en liten reflexvinda som lätt stoppas i byxfickan eller väskan. Du syns betydligt bättre i mörkret än med en vanlig reflex, och iSpot är klart coolare än reflexväst.
  Inuti en iSpot® finns ett dubbelsidigt reflexband som är tre meter långt. Alltså två sidor med 27 kvadratcentimeter reflekterande yta. iSpot är godkänd för CE-certifiering enligt EN-13356. Även nötningståligheten är testad och godkänd. Tester är utförda av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

  När det blir mörkt trycker du på knappen och drar ut så långt band som du behöver. Du kan själv välja hur du vill använda den. Det bästa är om bandet syns från alla håll. När du inte vill ha det på dig längre; tryck på knappen och vips åker bandet in i din iSpot® igen.
  Med iSpot® får du en stor reflekterande yta med en annorlunda form som är lätt att urskilja även bland reflexstolpar och ljuspunkter i stadstrafik.

   

  iSpot har utgått och ersätts bla av Reflexspray för kläder.

 • Artnr: 11250
  Lagersaldo: 0

Vi letar hittar
och testar

Kundomdömen

6 Kundomdömen
Kundomdömen

Tack för din recension. Den kommer att visas snart.

Här kan du lämna ett omdöme! Betygsätt på en skala från 0-5 och skriv gärna en kommentar till det betyg du gett. Endast ditt namn kommer att visas som avsändare.


Ingrid
2012-12-17
Syns jättebra! Prefekt att dra ut när det mörknar. Har den alltid med mig eftersom den inte tar någon plats.
Ingela
2011-11-30
Lätt att använda o tar ingen plats. Syns jättebra.
Trebarnsmor
2011-11-25
Skör men med mycket bra reflexfunktion. Bilist har tom stannat till och kommenterat att jag syntes mycket bra i mörkret! En reflex gick tyvärr sönder redan vid första användningen. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- SmartaSaker: Snälla hör av dig med en reklamation så fixar vi det trasiga.
Siri
2011-11-14
Mycket smart grej! Fungerar perfekt och den är dessutom fin!

Kanske gillar du också

Andra köpte även

Vakuumpåsar för kläder, kuddar & täcken Vakuumpåsar för kläder, kuddar & täcken
Spara plats och packa platta paket
fr. 59 kr
KöpInfo
Blomsnittare Blomsnittare
Får dina snittblommor att hålla längre
75 kr
Köp
Info
Hopfällbart badkar Hopfällbart badkar
Den hopfällbara badbaljan
1695 kr
Bevaka

Du har nyligen tittat på

Logga in
Välj land