Prisbelönta problemlösningar från finska Magisso

Det finska företaget Magisso är ett prisbelönt designhus som grundades i September 2008 av Juhani Sirén och Anssi Hurme. Trots att de inte hade någon tidigare erfarenhet hade de en tydlig vision och en vilja att skapa ett internationellt designföretag.

Det dem däremot hade, var erfarenhet och talang för att hitta lösningar på problem och en brinnande passion för att göra vardagslivet enklare. En ständigt återkommande diskussion var bland annat: ”Var tusan ska vi göra av disktrasan”?.

2009 lanserade Magisso sin första produkt, den innovativa, magnetiska disktrasehållaren. Anssi och Juhani märkte att de hade kommit något på spåren då deras vackert designade och problemlösande produkt snabbt blev en storsäljare.

Tillsammans med designern Maria Kivijärvi lanserade Magissos år 2011 deras banbrytande tårtspade. Den smarta och vackra tårtspaden gjorde även den en snabb succé. Instruktionsvideon har idag över 50 miljoner visningar och tårtspaden är en av de mest vanliga bröllopsgåvorna i Finland.

Juhani och Anssi idé har tagit Magisso från Juhanis lägenhet och belönat dem med 29 designpriser. Juhani och Anssi drivs än idag av samma passion att utveckla vackra och funktionella designprodukter och har många nya produkter på väg. Bland annat under deras nya varumärke HAPPY SiNKS.

Visa filter Dölj filter
Filtrera
Pris
I Lager
Visa
Sortera
Torkställning till diskhon Happy Sinks Torkställning till diskhon Happy Sinks
Rulla ihop och förvara i kökslådan
399 kr
KöpInfo
Hållare för disktrasa Happy Sinks Hållare för disktrasa Happy Sinks
Monteras med magneter
fr. 349 kr
KöpInfo
Disksvamphållare Happy Sinks Disksvamphållare Happy Sinks
Smart magnetisk hållare till disksvampen
fr. 349 kr
KöpInfo
Tetrakylare i keramik Magisso Tetrakylare i keramik Magisso
Hjälper tetraförpackningen att hålla kylan
549 kr
Köp
Info
Visar 4 av 4 artiklar
Logga in
Välj land