Julkalender 2023

Varje lucka i vår julkalender bjuder på en smart överraskning med ett unikt erbjudande för dagen.
Redan öppnade luckor glittrar vidare med 15% rabatt ända fram till julafton, så länge våra smarta fynd finns kvar i lager.
Hitta den perfekta julklappen – till dig själv eller någon du håller kär!


Julkalender
2023

Varje lucka i vår julkalender bjuder på en smart överraskning med ett unikt erbjudande för dagen. Redan öppnade luckor glittrar vidare med 15% rabatt fram till julafton, eller så långt lagret räcker. Hitta den perfekta julklappen – till dig själv eller någon du håller kär.

December 24

Lucka 24
Rabattkod: smartjul
Gäller ej välgörenhetsprodukter eller redan nedsatta varor. Gäller t.o.m. 7 januari.

Årets julkalender 2023

Vi på SmartaSaker är riktigt glada över att vi återigen har en fullsmockad julkalender under december 2023! Julkalendern startar den 1:a december och pågår ända fram till julafton den 24:e december. Bakom varje lucka hittar du smarta julklappar till extra fina priser. Missa inte våra dagliga lucköppningar, varje dag gömmer sig nya erbjudanden till gnistrande priser!

Julkalender med fina erbjudanden

Varje dag öppnar vi en ny lucka med ett nytt julkalender-erbjudande. Dagens lucka har ett extra fint erbjudande på en utvald innovation. Alla öppnade luckor ligger sedan kvar med 15% rabatt fram till julafton, eller så långt lagret räcker.

Adventskalender på nätet

Med en digital julkalender kan du smidigt shoppa dina julklappar online. Du behöver inte trängas i julvimlet och kan istället få julklapparna hem till dörren. Vi har många olika fraktsätt, välj det som passar dig bäst!

Adventskalender på nätet

Alla fina erbjudanden du hittar bakom luckorna i årets julkalender gäller även i SmartaSakers butik i Stockholm. Du hittar oss på Sankt Eriksplan 11. Välkommen in!

 
Logga in
Välj land