Därför avstår SmartaSaker från Black Friday och Black Week
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Därför avstår SmartaSaker från Black Friday och Black Week


Black Friday, den berömda rea-dagen, har på senare år övergått till Black Week. Ett erbjudande gäller inte längre under en enstaka dag. Istället tillägnas en hel vecka där kampanjer pushas ut och företag hetsar sina kunder till att konsumera. Frågan är om du handlar något som du behöver eller för att varan är på rea? 
 

Black Friday är inget för oss
 
I dagens konsumtionssamhälle är det lätt att slukas med när reaträsket drar i gång. Vi vill gå emot detta och vill inte vara ännu ett företag med reaerbjudanden under Black Week. Vi vill ifrån slit- och slängsamhället och stödjer inte idén om att spontanhandla för en billig peng. 


Istället tar vi in produkter som vi själva har handplockat, testat och kan stå för. Vi vill att våra kunder ska bli nöjda och då måste produkten hålla kvalitetsmässigt och framför allt göra det den lovar. Vi tror på genomtänkta köp istället för impulsköp.

För oss är det viktigt att tänka miljösmart, därför använder vi oss av hållbart emballage och håller nere volymen när vi packar våra paket. Sedan 2018 har vi klimatkompenserat för våra frakter. 


 Under Black Week drar julhandeln igång på riktigt och folk passar på att köpa sina julklappar. Varför inte handla en miljösmart julklapp? Något genomtänkt och inte en reaprodukt du spontanshoppat under Black Friday.

 
DI Gasellföretag 2021Certifikat: Trygg e-handel Medlem i Hållbar e-handel