Windfree brusreducering med bibehållen hörsel
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Windfree brusreducerande lurar

Hör bättre och stäng ute bruset
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Dag Nordström
  • Utestäng vindbruset
  • Hör allt klart
  • Lätta att bära

 


Blir du irriterad av vindbruset när du åker båt, cykel, skridkor, rider eller när det blåser kraftigt?  Ursprunget till irritationen kan vara att våra mänskliga öron inte är skapta för att vi ska förflytta oss snabbare än 15km/h. I vår moderna tid rör vi oss i hastigheter över 50 km/h vilket kan ge ett vindbrus på ca 100dB. Det bruset vill man gärna utestänga men ändå kunna höra vad som sker i omgivningen. Windfree stänger av bruset samtidigt som du hör bättre! 

Windfree består av ett skum med en cellstruktur som tar bort vindbruset och låter dig höra dubbelt så bra. För ökad komfort används Outlast®, ett material som är kallt när det är varmt och varmt när det är kallt. Outlast® är utvecklat av NASA i syfte att jämna ut temperaturen för astronauterna i deras arbete i rymden. Windfree passar utmärkt att använda i kombination med hörapparat.

Läs gärna info från SvD 20130618.

Kundomdömen (5 st)
Betyg på Windfree brusreducerande lurar i gruppen FRITID / Cykel hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!