WeGrill grill- och ugnstermometer
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

WeGrill

WeGrill - stektermometer

Full kontroll på temperaturen direkt i mobilen
Innovatör:
  • Ställ in temperaturen i din smartphone
  • Meddelar när köttet är klart
  • Mäter temperaturer mellan -25° och 300° C

WeGrill är en grilltermometer som via Bluetooth skickar information om den aktuella temperaturen direkt till din smartphone. Med appen ställer du in temperatur och kan sedan luta dig tillbaka - telefonen meddelar när önskad temperatur är uppnådd. Om du är nyfiken och vill se hur det går för köttet, öppnar du appen och kan i realtid se hur värmen stiger.

Gillar du biffen medium rare? Inga problem! WeGrill kommer med många smarta förinställningar för gris, kyckling, biff, kalv, vilt, anka, lamm, hamburgare och fisk som säkerställer att du får köttet precis som du vill ha det. Du kan naturligtvis även ställa in en egen temperatur. Har du ett långkok i ugnen finns det även timerfunktion som tar tiden upp till 15 timmar. 

WeGrill mäter temperaturer mellan -25° till 300° C, vilket även gör den praktisk att använda vid tillagning av glass. För iPhone laddas WeGrill appen ner via App Store och Androidtelefoner laddar hittar den på Google play.

WeGrill levereras med en temperatursensor, men har uttag för två stycken vilket gör det möjligt att köpa till en extra sensor för att hålla koll på två bitar samtidigt!
Kundomdömen (0 st)
Betyg på WeGrill - stektermometer i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel