Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

vattentät bluetoothhögtalare
Tillbehör:
Kanske gillar du också:

Vattentät högtalare med bluetooth

Lyssna på favoritmusiken i duschen!
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Fäst enkelt med sugkopp
  • Bra ljud och 6 tim speltid
  • Även inbygg mikrofon

 

Vattentät bluetoothhögtalare med sugkopp.
Koppla upp din smartphone via bluetooth till den här smarta plastinklädda högtalaren. Fäst den på kaklet i duschen och duscha till tonerna av din favoritmusik. Högtalaren finns i flera fina färger – kanske hittar du en som matchar handdukarna?

Högtalaren är i litet format men med stort ljud och 6 timmars speltid. Den unika vattentäta (IP4) utformning gör att den kan användas i duschen, på stranden, vid poolen eller i båten. Sugproppen fäster på kakel, glas, kylskåp, badkar och andra släta ytor. Högtalaren har inbyggd mikrofon och handsfree telefonsamtal så att den kan även användas som handsfree i bilen, båten eller som konferenshögtalare. Den lilla högtalaren laddas via USB från dator eller med en nätadapter med USB. USB laddkabel medföljer.
OBS! Av säkerhetsskäl bör du inte ladda högtalaren i närheten av vatten.


Kundomdömen (2 st)
Betyg på Vattentät högtalare med bluetooth i gruppen TEKNIK / Ljud & Bild hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!