Värmesjal
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Värmesjal

Värmekudde med knytband för nacke, rygg eller mage
349 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Eva Lundkvist
  • Lindrar ömmande muskler och leder
  • Kan knytas på flera olika sätt
  • 100% ekologiska material

Smart utformad värmekudde med knytband som kan lindra ömmande leder och muskler. Värmesjalen är tillverkad i 100% ekologisk bomull och har en mittendel fylld med kärnor från druva och körsbär som håller värme. Värmekudden kan knytas runt kroppen på många olika sätt och kan användas även om du är i rörelse. Knyt sjalen runt- eller tvärs över axlarna för att värma nacken eller skulderbladsområdet, runt höften för att antingen värma ryggslut eller mage, eller bär den som en mitella runt en ömmande armbåge. 

Stänk lite vatten på värmekudden och värm den sedan i en mikrovågsugn (ca 1.5 min 750W) eller i en vanlig ugn (10 min 150°C). Knyt sjalen runt det ömmande området. Värmen får musklerna att slappna av och verkar skönt smärtlindrande.

Sjalen ger även en svalkande effekt efter ca en timmes förvaring i frysen. Knyt sjalen runt armar och ben för att dämpa svullnader eller runt huvudet för att lindra huvudvärk. 

Värmesjalen är 210 cm lång och 18 cm bred på det 65 cm långa kärnfyllda partiet i mitten. Sjalen tvättas för hand i 40°C grader och torkas hängande. För fläckborttagning kan olivtvål eller flytande tvättmedel användas.


Kundomdömen (1 st)
Betyg på Värmesjal i gruppen PRESENTTIPS / Må bra-present hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen