Skotorken FANtastic
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Skotork

Trådlös skotork

Smidig och trådlös
Innovatör:
  • Tystgående
  • Liten och lätt
  • Sladdlösa

Efter en lång dags arbete är det lätt hänt att det bildas fukt i skon vilket oftast brukar resultera i att skorna inte luktar allt för gott efter en tids användning. Ett sätt att förhindra detta och hålla skorna fräscha är att vädra dem. Med den här lilla och smidiga skotorken blir det lätt att vädra och det kan göras till en daglig rutin att fräscha upp sina skor när man kommer hem. 

De passar alla typer av skor, höga som låga och är mycket tystgående. Skotorken har två olika torkprogram för lätt fuktiga eller mer fuktiga skor så som pjäxor, blöta tygskor eller barnskor som nyss haft kul och hoppat i vattenpölar. Välj mellan ett en- eller tretimmarsprogram och tack vare fläkten som snurrar med 5000 varv i minuten kommer dina skor att vara torra och redo för att användas igen. 

De två trådlösa skotorkarna laddas i basstationen mellan användningarna och dess lilla storlek gör det enkelt att gömma undan dem i ett skåp eller fästa dem på väggen med de medföljande beslagen för snabb åtkomst. Laddningsstationen kan anslutas till ett vanligt vägguttag, eller i en USB-kontakt vilket gör den smidig att ta med på resan.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Trådlös skotork i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel