Förstoringsspegel
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

SPEGELZOOM® No1

Förstoringsspegel med bra skärpa!
Innovatör:
  • Skarp och förstorad närbild
  • Lätt att ta med
  • Enkel att fästa eller hålla i handen

 
När du vill se perfekt på nära håll vid ögonmakeup och hudvård och annat är förstoringsspegeln Spegelzoom by awum ett smart hjälpmedel. Du sparar tid och känner dig säker vid användning av sax, pincett, rakhyvel, kontaktlinser eller mascaraborste – både hemma och på resan. Förstoringsglasspegeln är enkel att sätta upp, lätt att ta med och kan användas på valfri spegel. En komplett förstoringsspegel med världsunik lösning - konvex yta och plan botten - som ger dig överlägsen skärpa på bekvämt avstånd. 

Förstoringsspegeln är förpackad i en svart presentask med svart silkespapper och ett reseskydd (en svart påse i mikrofiber med putsfunktion)
Uppsättning: Fast: 3M foamtejp, Flyttbar/handhållen: Svart kardborreplatta/ögla + 2 st kardborreplattor/hake.

Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!