Solglasögon med inbyggd läsglasruta
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Solglasögon med läsruta

Polariserande glas och 100% UV-filter
Modell: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • 100% UV-filter
  • Läsglasruta i nederkant
  • Polariserade solglas

PRODUKTEN HAR UTGÅTT UR SORTIMENTET

Att sitta och läsa i solen är skönt, men om man behöver använda läsglasögon kan vara irriterande för ögonen att kisa en längre stund. Dessa innovativa solglasögon har en inbyggd läsglasruta i nederkanten och du behöver inte längre ha två par glasögon med dig för att kolla mobilen på caféets soliga uteservering. Ögonen får vila från sol och ansträngning och den goda boken kan avnjutas i solens varma sken.

Glasögonen är polariserande vilket tar bort ljusreflexerna, speciellt bra om man är vistas vid vattnet men även vid bilkörning. Stadiga och tåliga bågar.

100% filtrering av UVA, UVB, UVC upp till 400 nanometer. Light Transmission (genomsläpplighet) grad 3, vilket gör dem tillåtna för bilkörning.


Välj modell och styrka på läsglasrutan ovan.
Kundomdömen (4 st)
Betyg på Solglasögon med läsruta i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!