SköljkannaShampoo Rinse Cup
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Sköljkanna

Gör hårtvätten enklare
165 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Tvätta håret enkelt
  • Skyddar ögon och ansikte
  • Även rolig badleksak

 

De flesta föräldrar är vana vid att både små och stora barn protesterar vilt när det är dags för hårtvätt. Många barn tycker att det är väldigt obehagligt att få vatten i ansikte och ögon, och när det är dags att tvätta håret upplever både barn och föräldrar det som problematiskt. Men nu är problemet löst! Shampoo Rinse Cup är en mycket enkel men smart sak – en kanna som används för att skölja bort schampo och lödder utan att vatten kommer i ditt barns ögon! Vattenkannan har en mjuk gummikant som man sätter mot barnets panna. När barnet lutar sitt huvud bakåt och man sköljer med vatten, rinner det längs med sidorna av huvudet och ansiktet och ögonen skyddas. I kannan finns en skiljevägg som gör att vattnet rinner i ett jämnare flöde. Inget mer lödder eller vatten i ögonen!

Det är lätt för barnet att själv hålla kannan med båda sina händer för att försiktigt börja öva på att skölja med vatten på egen hand. Självklart är den kul att leka med i badkaret och öva sig på att hälla själv på huvudet.  Shampoo Rinse Cup vann Best Innovation Award i kategorin Baby Care, på en av världens största mässor för barn- och babyprodukter i Köln i september 2007.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Sköljkanna i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!