Självhäftande whiteboardtavla Writeyboard
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Självhäftande whiteboardtavla

Lätt att flytta runt
Modell: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Självhäftande på släta ytor
  • Enkel att flytta runt i hemmet
  • Penna med sudd ingår

Skriv inköpslistor, kom-ihåg notiser eller rita roliga meddelanden på denna flyttbara whiteboardtavla. Whiteboardtavlan har en självhäftande baksida och är perfekt att sätta upp på en central plats i hemmet eller på jobbet. Tavlan fäster på kylskåp, skåpluckor, dörrar och andra släta och oömma ytor och lämnar inga märken efter sig.

Whiteboardtavlan är flyttbar och kan enkelt rullas ihop och sättas upp på andra ställen. När du vill ta ner tavlan rekommenderas det att eventuella meddelanden suddas bort innan tavlan rullas ihop med den ritbara ytan utåt. För långsiktig förvaring kan en gummisnodd eller tejpbit sättas runt tavlan för att motverka att den vecklar ut sig.

Whiteboardtavlan mäter 30,5 cm x 45,7 cm och finns i tre olika modeller: Rektangulär, molnformad och som pratbubbla. Whitebordtavlan ligger hoprullad i en reseförpackning tillsammans med en medföljande whiteboardpenna med sudd. Pennan har en praktisk magnet och kan till exempel fästas på kylskåpet eller andra metalliska ytor.

OBS. Whiteboardtavlan bör ej fästas på tapeter, tygväggar, nymålade ytor, porösa träväggar och andra känsliga eller kraftigt räfflade ytor.
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Självhäftande whiteboardtavla i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen